Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a u mnie takie truskawki jak sie kupi łubianke to dwa dni leży...
bo od kilku godzin nie pojawily sie posty....
albo chociazby jak jade do przyjaciolki kawał drogi a ona mnie jeszcze do parku musi koniecznie zabrac, bo taka ladna pogoda to co bedziemy w domu siedziec...jak ja zdycham
Rozwiało się, rozgrzmiało, rozpadało i w końcu po całym dniu męczarni lekka ulga.
Co za noc.Prawie nie spalam,bo niedosyc ze w domu ciagle ponad 30 stopni ,to tz zawsze jeszcze koldre przywlecze ,nie wiadomo po co i sie nia przykrywa
Potem oczywiscie sie rozkopuje i spycha ja na mnie.Z tego co pamietam to jemu tez nie dalam spac,bo marudzilam ze nie dosyc ze goraco to jeszcze mnie przykrywa.O 5 juz wstalam bo stwierdzilam ze nie ma sensu lezec tym bardziej ze Luizka sie obudzila i oznajmila ze chce sniadanko
A teraz tak mi sie powieki kleja ze masakra,ale nie poloze sie bo musze po pieczywo niedlugo isc.Rety jak mnie dzis wszystkie kosci od pasa w dol bola
Ciezki dzien sie zapowiada.No i kolejny dzien upalu.Jak pojde rodzic to znajac zycie ,pewnie sie ochlodzi 

A najśmieszniejsze jest to,że moje króliki się do niego pakują...normalnie nie odstępują wózka na krok
Pani się przestraszyła chyba, aż mi kanapkę którą zamówiłam do stolika przyniosła
Po zjedzeniu jakoś mi lepiej było.