reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2012

reklama
Witajcie
Wybaczcie ze nie nadrabiam ale tak sie dziś czuję fatalnie ze głowa mała....od rana mega mdłości.....ale u mnie to norma tyle ze zaczynały sie od 6 tyg zawsze a teraz JUZ,,,,,, :-( może jutro bedzie lepiej to nadrobię wszystko !!!!!!
miłego dnia kochane !

a może ktoś używał czopków torecan na wymioty i mdłości w ciąży ???????????????? albo mamarin ?????????

Witajcie przyszłe sierpniowe mamy! :-)

We wtorek na teście ujrzałam bladziutką drugą kreseczkę i wciąż nie dowierzam...
Jestem już mamą dwóch szkolnych kawalerów, o trzecią pociechę staraliśmy się pół roku.
Wizytę u lekarza mam na początku stycznia. To będzie 8 tc. Termin wyliczyłam na 14 sierpnia.

Na razie postanowiliśmy "nie zapeszać" i nie ogłaszać tej radosnej nowiny, aż potwierdzi ją lekarz.
Ale ja MUSIAŁAM się komuś pochwalić - tak tu do Was trafiłam. :-)

Liczę, że w Waszym towarzystwie odliczanie do porodu będzie upływało szybciej. :-D

Pozdrawiam

witaj Kropcia:-)

Ilona ja chyba przy 3ciązy miałam takie mdłosci ze myslałam ze choruje na wieczną jelitówke, lekarz wtedy mi własnie zalecił TORECAN ale w tabletkach i chyba zadziałał

Ilona24 ja brałam Torecan 2 razy - pomaga, ale zadzwoniła do mnie ginka, że wolałaby żebym go nie brała, bo on jest w kat. C i nie wiadomo tak naprawdę jaki ma wpływ na dzidzię. Ale czułam się po nim o niebo lepiej, potem brałam Zofran - on jest już w kat. B, także lepiej, ale też nie kazała przesadzać, no i on kosztuje 70zl za 2 czopki:confused: no i moja historia kończy się tak, że jutro idę do szpitala na nawadnianie i badania :( masakra z tym rzyganiem...

VUSIA I ZYLCIA kogo moje oczy widzą!!! stare moje sierpniówki 2009 widze ze zafasolkowane!! GRATULACJE!

No witam i Sempe.
Sempe - wielki szacun za tę piątą ciążę :)

Ja dzisiaj mam nerwy w pracy. Przygotowuję przedstawienie z uczniami i tak jakoś dzisiaj się wszystko posypał. ja taka nerwowa się zrobiłam i wszytsko mnie denerwuje a dzieci tego nie lubią i się im udziela. I koło się zamyka.
Nie mam żadnych mdłości o jakich piszecie. W pierwszej miałam ok 8 tygodnia więc jeszcze jest czas. Z tego co pamiętam to nic mi nie pomagało...

Za to na późniejszą zgagę - tylko jogurt naturalny :)

Pozdrowionka serdeczne dla wszystkich.

reklama
witam wszystkie nowe mamusie :-)
u mnie narazie niema żadnych odruchów wymiotnych, póki co jest ogólne ,,zmulenie''organizmu hehehe w każdym znaczeniu tego słowa, ale przyjdzie też czas na słuchanie szumu morza z muszli klozetowej :-D

Do góry