Olga piore 2 razy w tygodniu:-) ubrania:-)
ale jak piore ręczniki posciele koce to wychodzi tego wiecej ale ze mam pralke 7kg to raz na tydzien ręczniki raz na 2tyg posciele .. koce raz na 2 miesiące...
odkurzam co drugi dzien, gotuje takze co drugi dzien pieke raz na tydzien zakupy WIELKI KOSZYK RAZ NA TYDZIEN:-) nie da się ukryć ze z taką iloscią dzieci to żarcia idzie tyle ze ja nie wiem gdzie oni to przechowują w sobie:-) ja wpieprzam i tyje a one wygladają jakbym ich nie karmiła:-)
kiedys Wam pokaze moją gromadke...
zaraz poszukam zdjęcie
ale jak piore ręczniki posciele koce to wychodzi tego wiecej ale ze mam pralke 7kg to raz na tydzien ręczniki raz na 2tyg posciele .. koce raz na 2 miesiące...
odkurzam co drugi dzien, gotuje takze co drugi dzien pieke raz na tydzien zakupy WIELKI KOSZYK RAZ NA TYDZIEN:-) nie da się ukryć ze z taką iloscią dzieci to żarcia idzie tyle ze ja nie wiem gdzie oni to przechowują w sobie:-) ja wpieprzam i tyje a one wygladają jakbym ich nie karmiła:-)
kiedys Wam pokaze moją gromadke...
zaraz poszukam zdjęcie

nawet przeszukałam prawie 100 stron naszego głównego wątku żeby znaleźć stronę gdzie się sprawdza co można zrobić z tego co ma się w domu. Ale tam też nie znalazłam inspiracji. Muszę iść pozmywać to może jak się pokręcę po kuchni to mi coś do głowy przyjdzie. Poproszę o wielkiego kopa, bo dzisiaj wyjątkowo nic mi się nie chce i aż mnie to zaczyna denerwować.
a do 14tej musze wszystko zrobic bo potem idę na upiększanie do kosmetyczki!!