Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) i tajam...O wzięciu się za odkurzacz nie ma mowy już dzisiaj. Tym bardziej, że wieczorem jeszcze muszę pracę poprawiać. Powinnam ją dzisiaj oddać gotową, no ale cóż
Wczoraj padłam na twarz o 18, stałam o 23 
Z niecierpliwością czekam na foty!!!
Niczym się nie przejmuj i zlecaj jednak od czasu do czasu drobne robótki - pozmywanie, odkurzenie, itd. Niech wie, że to Wasza wspólna sprawa w końcu. Pewnie teściowa krzywym okiem będzie łypać, ale to Twój mąż, Wasz dom, Wasze życie i dobrze o nie dbać póki nie jest za późno 
A my coraz mniej mamy naszych oszczędności. Jeszcze wczoraj się dowiedziałam, że musimy do końca marca podatek gruntowy zapłacić. Kolejne 600 zł pójdzie...
Samej nie chciało mi się robić, więc nabyłam, całkiem były smakowite jak na kupne
Zołza.
Cierpię na chaos...Niestety angina znow ja dopadla.Potwierdzone u lekarza Jednak pojechalismy,bo goraczka nie spadala.Wiec sposoby naturalne by na to nie pomogly.Jednak juz sie rozmawiamy,bo mi przeszlo.
poszłam z psem do lasu, dotleniłam się, wszamałam zupkę pomidorową, winogrona, kiwi i chyba zabiorę się za marcepanowe jajko 

Duże firmy wypłacają same a z zusem się rozliczą.Hej. A jak to jest z tym zusem, ja od 15 grudnia na zwolnieniu siedze i mi zakład pracy wypłaca, w terminie jak pensję....to jeszcze nie z zusu idzie kasa?
będąc sama w domu...