doti12
Fanka BB :)
Hej hej!puk puk jest tam ktos?Pustki tu dzis .No sobota to nie ma co sie dziwic.A ja wczoraj tez bylam u gin.Opisalam w innym watku.U mnie na razie ogonka brak.Ale gin kazala za tydz pojsc do szpitala na lepszy sprzet to tam bedzie go szukac.Mowi ze jak do 30 tyg nie znajdzie to znaczy ze corcia bedzie:-)A ja ze stanikami nie mam problemu bo jakos te cycki nic mi sie nie powiekszaja.Tradycyjnie,caly tluszcz idzie w brzuch

No i auto zabrali, za odholowanie grubo i za kazdy dzien na parkingu jeszcze grubiej. Zeby go zabrac z powrotem trzeba zalatwic ubezpieczenie co by juz bylo bardziej skomplikowane, a pewnie by poszlo mooooocno do gory za calo akcje i zostalo w papierach (tutaj cale te ubezpieczenia wygladaja calkiem inaczej), ech... Gra nie warta swieczki, bo auto to 14sto letni staruch, wiec im go zostawimy... na pamiatke, a nam przynajmniej klopot z glowy. Tyle ze kasiorke i tak trzeba wylozyc, wiec zaboli, ale glupota musi bolec. ech do dooopy... jeszcze niewiadomo czy pkt jakies nie przyjda... i atmosferka w domu taka troche nieciekawa... ja tez moglam se odpuscic, ale w emocjach zawsze mysle pozniej
Poki co jest mi zle, a pogadac nie ma jak... piekna pogoda nawet jakos nie pomaga...ech, uciekam cos robic to moze mi przejdzie. Papatki!
byłam na polowankach i takie śliczności Laurce znalazła, a Nince to już cuda, a że dzisiaj sobota to wszystko po 1zł
mi mąż posolił dzisiaj herbatę i mam taki smak kapcia w buzi, że masakra, babcia Laurkę na noc bierze i idziemy na puby, więc trzeba się jakoś do człowieka upodobnić