Witam dziewczynki! u mnie na razie sloneczko ale chyba bedzie zmiana pogody bo co jakis czas chmury brzydkie wychodza i jakas poddenerwowana jestem. Cos bym chciala robic a nie mam co .Opisow na dzis nie mam,posprzatane,poprane.Kurcze nie lubie takiego uczucia niepokoju.Tak to juz jest gdy od 5 na nogach.Moje male coraz pozniej chodzi spac a coraz wczesniej wstaje
Asia a moze twoj organizm nie przyswaja tego magnezu.Moze z innej firmy bylby lepszy.Ja teraz mam magnezin i jest do niczego.Najlepiej sie czuje po Mg b6 .Kiedys mialam filomag i biegunki po nim dostawalam tak wiec niby kazdy magnez ma to samo dzialanie a jednak roznica jest w przyswajaniu.Irisson to samo mialam napisac ale sie powstrzymalam bo czekam jednak moze cos sie zmieni.Kolezanka miala miec corke a jak urodzila wszyscy byli w szoku bo ogonek byl:-)Tz w kazdym razie nie kryl rozczarowania
Asia a moze twoj organizm nie przyswaja tego magnezu.Moze z innej firmy bylby lepszy.Ja teraz mam magnezin i jest do niczego.Najlepiej sie czuje po Mg b6 .Kiedys mialam filomag i biegunki po nim dostawalam tak wiec niby kazdy magnez ma to samo dzialanie a jednak roznica jest w przyswajaniu.Irisson to samo mialam napisac ale sie powstrzymalam bo czekam jednak moze cos sie zmieni.Kolezanka miala miec corke a jak urodzila wszyscy byli w szoku bo ogonek byl:-)Tz w kazdym razie nie kryl rozczarowania

A pani powiedziala ,ze na 200% jest ,na razie staram sie nie kupowac ciuszków .Chodz kusi strasznie
ujechalismy moze z 10 m i cos strzelilo,jak sie okazalo jakas sprezyna w zawieszeniu pekla i odpadla