Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poza tym ma sie naprawde dobrze,ale kurcze zaczyna sie drapacUWIELBIAM ciuszki w Tesco. Ostatnio zaszalałam i kupiłam przepiękny komplecik – koszulka ze spodenkami na szelkach z długimi nogawkami, 30% przecena. Pewnie założę je 3 razy i wyrośnie”kakakarolina” pisze:Olga teoretycznie nie tak dużo ale z drugiej strony używki na allegro za 20zł byś miała 3 a 30zł kosztuje3-pack w tesco.
, z resztą to taki letni komplecik i od października już nie da rady ubierać, ale nie mogłam się powstrzymać :-). Tescowe ciuszki dla dzieci wpadają w mój gust i mięknę przy nich ;-).„Wyjściowe” też się znajdzie. Tyle że droższe niż takie „zwykłe”. Z drugiej strony - po innych sklepach też trzeba poszaleć.”Olga RaQ” pisze:właśnie z tesco już miałam jakiś 3pack i chciałam coś lepszej jakości - żeby nie wyglądało jak piżama bo to mają być takie "wyjściowe"![]()

Exotic87 a nie możesz wziąć zwolnienia na ten czas? Najlepiej, jak byś ten okres przeziębienia odpoczęła i spędziła w domu, bona pewno jesteś osłabiona... Trzymaj się dzielnie![]()