Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do przyjaciolek to myslalam ze mam bo ciagle razem sie trzymalysmy ale potem kilka razy sie na niej zawiodlam.jak zalozylysmy rodziny,kontakt sie urwal.Teraz mam inna kolezanke ktora mi pomaga le tez ma rodzine ,swoje problemy i obowiazki.takze nie m czasu na taka zazylosc
A koleżanki takie są spoko jak są daleko i rzadko dzwonią
mam nadzieję, że ranek optymistyczniejszy. Daj przepis na kurczaka my w ogóle nei jemy tak w całości kuraków bo nie wiem jak je robić 
bidulka musiałaś się wymęczyć nieźle
mój zakupocholizm jest całkowicie internetowy od staników po buty wszystko z neta 

wspólne przedszkole, podstawówka, jedna klasa w liceum i grupa na studiach ale mieszka daleko :-( ale na szczęście mam też kilka bardzo zaufanych osób do których mogę w razie co uderzyć. Tylko problemów nie mam same byle jakie ;-)
może coś z hormonami mam nie tak 

Kurcze cos mi smierdzi ,chyba Luizka sie skopcila,ja nie wiem jak wy przebieracie swoje male, ja zawsze pawia puszczam,normalnie na sam widok juz
A obciazenia nie robilam bo cukier na czczo mi wyszedl 89,ale to w 8 tyg.Ostatnio zapytalam gin czy mam robic to powiedziala ze jeszcze za wczesnie ,dopiero w 24 tyg.Ta cukrzyce to ja tak mialam i nie mialam bo po 50 i 75 glukozy wychodzila,potem sie wzielam za siebie ,wymyslilam diete i w szpitalu w calodobowym kuciu nie wyszla.A teraz sie boje bo wtedy nie jadlam slodyczy i chciala wyskoczac a teraz?Musze konczyc bo mala kolo mnie sie kreci i juz mam lzy w oczach tak mnie muli na rzygansko.Matko jeszcze jedno z pieluch nie wyroslo ,juz nastepne bedzie.Ten moj nos nigdy nie odpocznie chyba

Kurcze cos mi smierdzi ,chyba Luizka sie skopcila,ja nie wiem jak wy przebieracie swoje male, ja zawsze pawia puszczam,normalnie na sam widok juz
A obciazenia nie robilam bo cukier na czczo mi wyszedl 89,ale to w 8 tyg.Ostatnio zapytalam gin czy mam robic to powiedziala ze jeszcze za wczesnie ,dopiero w 24 tyg.Ta cukrzyce to ja tak mialam i nie mialam bo po 50 i 75 glukozy wychodzila,potem sie wzielam za siebie ,wymyslilam diete i w szpitalu w calodobowym kuciu nie wyszla.A teraz sie boje bo wtedy nie jadlam slodyczy i chciala wyskoczac a teraz?Musze konczyc bo mala kolo mnie sie kreci i juz mam lzy w oczach tak mnie muli na rzygansko.Matko jeszcze jedno z pieluch nie wyroslo ,juz nastepne bedzie.Ten moj nos nigdy nie odpocznie chyba