Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też miałam 3 razy dziennie po 2 tabletki tego Uroseptu. Ale czy więcej sikałam – nie powiem. Żadnych zmian ani w jedną ani w druga stronę nie zauważyłam.”asia.85” pisze:dzag, mala.di., właśnie tak mówił, że w ciąży nie może mi dać nic na odwowdnienie, a to podziałą moczopędnie poprawu mocz który mam ok, bakterii trochę i przy okazji zejdą mi obrzęki. Widzę na necie, że lekarze to dają w takim celu. Dziewczyny ile brałyście?, bo mi zalecił 3 razy p0 2, dużo po tym sikałaś?
. Boshe, mam ślinotok… muszę sobie dzisiaj czymś zrekompensować ten widok. Jak mogłaś to tutaj wkleić
.
mart81, to już było dobicie po tym torcie k8libby. Wygląda na łatwe – przepis w odpowiednim wątku poproszę :-).
. Schabowe z mizerią i młodymi ziemniaczkami ze szczypiorkiem. A potem - jak co dzień - kilogramy nektarynek i arbuzów. I popiję świeżym sokiem z różowych grejpfrutów. Mniam. I cała niedziela na kanapie. Bo po wczorajszym spacerku spuchłam, ruszać się nie mogę i lewe biodro mi znowu zesztywniało i strasznie boli
.Kruszki, czy chodzi o te tabletki?
FAIRY NON BIO SASZETKI KAPSUŁKI DO PRANIA 38SZT (2433449537) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko płynu do tego nie ma na allegro. Czy te tabletki też tak ładnie pachną? jak nie dostanę płynu?
Ocado: Fairy Non Biological Tablets 20 Washes (Product Information)Irisson dzieki za opis, ogladalam ale juz dawno wiec przyda sie obejrzec kiedys na przypomnienie.
Mart ja dokladnie tego uzywam tylko w zelu,wiec powinno pachniec tak samo. I ja juz plynu do plukania nie uzywam a i tak pachnie cuuuudnie![]()
daj znac kiedy znowu, moze teraz cala seria jest ?dziewczyny wiem ze nie wszystkie majha ochote na takie programyale na TLC wlasnie leci porodowka. Akcja dzieje sie w szpitalu w ktorym bede rodzic
![]()
o zesz cholerka, ja dzis wzielam dwie nospy,Dziewczynki pisze tutaj bo zalezy na szybkiej odp. Ile moge wziac nospy jednorazowo,tylko 1 tabl czy moge 2? Bol brzucha dosc silny, jak na okres,bez skurczy,pomoze to cos?