• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2012

reklama
o rany, byłam właśnie w dużym tesco. łaziłam z mroczkami przed oczami... potem wracaliśmy z mężem na dwa auta bo dziś rano udało nam się kupić nowe. opel vectra kombi z 2000 roku, diesel. no i mąż wymyślił że skoro w oplu jest klima to ja wracam oplem a on hondą. spociłam się w tym oplu jak jasna cholera mimo tej klimy :P ze stresu :P nie dość że nowe auto, całkiem inne niż poprzednie, to jeszcze dziecko w foteliku z tyłu, Natalia zasnęła ze zwieszoną głową, nie mogłam jej dosięgnąć (w końcu na którychś światłach udało mi się jakoś wyciągnąć do tyłu i położyć jej fotelik i oprzeć jej tą głowę), a najlepsze jest to że byłabym w męża czyli w naszą hondę wklepała :P ale by były jajca :D powiedział że zaraz by dzwonił po policję heheh :D staliśmy na światłach pod górkę, i grzebałam za telefonem w torebce więc nie patrzyłam przed siebie, byłam do tego w gumowych japonkach i byłam pewna że dobrze trzymam hamulec :P okazało się że nie i że ja grzebałam w torbie a tymczasem opel się kulał w tył prosto na hondę. mąż powiedział że milimetry brakło :P szkoda by było bo choć honda to z przodu już dawno rozwalona to opel nie bity nigdzie i blacha w idealnym stanie :P

teraz mąż popędził do pracy a ja muszę zakupy rozpakować, nie wiem jak tego dokonam, ledwo siedzę prosto a co dopiero cokolwiek zrobić... dziś to mam istną masakrę z powodu tego upału...

kupiłam Natalii nocnik. I CO DALEJ?? :D

aaaa nadepnęłam na Osę ałaaaaaaaaaaaaaa przyroda jest niebezpieczna

to bserwuj bo mojego tate tydzien temu osa użądlila i spuchła mu ręka jak u szreka a nie jest uczulony - nie pomgło wapno, cebula zupelnie nic, pojechał na pogotowie i sie okazało ze osy są strasznymi brudasami i ich użądlenie robi jakieś wtórne zakarzenie:/ dopiero dwa dni po zastrzyku był w stanie zgiąć palce:/

nieeee u Ciebie napewno tak nie będzie:-) ale wole ostrzec żebyś w razie czego nie ignorowała opuchlizny.

Ale mi dzisiaj mały górę brzucha wypycha szok:P a jak dobrze pójdzie to z mężem do ikei dzisiaj wyskoczymy:-) bo chce sobie ten fotelik kupić dla wygodnego karmienia PELLO Fotel - IKEA

Masakra jakaś dzisiaj na dworze. Poszłam do mięsnego i do rossmana i jak wróciłam to padłam. Moje stopy wyglądają jak u Shreka!!! Teraz siedzę na kanapie, nogi na krześle i poduszkach obłożone zimnym kompresem a ja zjadłam 3 kawałki arbuza i przeglądam forum. Czeka na mnie prasowanie, ale w taką pogodę to zwyczajnie niemożliwe!!! aaaa skurcz mnie złapał w stopie!!!! jak to cholernie boli!!!

Karolinka obserwuj to użądlenie bo reakcja może być różna. W weekend mojego M. coś ugryzło, coś co wyglądało jak duża mucha a tak mu ręka spuchła. Zaraz w ruch poszło wapno, leki antyhistaminowe i sterydy. A 3-letnią siostrzenicę M. ugryzł komar pod okiem, to jej cała dolna powieka spuchłą. Wyglądała jak bokser po walce. Strasznie jakieś niebezpieczne te owady w tym roku.

Kruszki trzymam kciuki za dobre zakończenie tej sprawy. Oby Wam się udało uwolnić ją od tego świra. Tylko Ty uważaj na siebie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry