M
milionka
Gość
Kruszki pociesza mnie waga Twojego maleństwa
bo mnie chyba niepotrzebnie lekarz nastraszył z tą wagą dzidziusia a jak tydzień młodsza ciąża i 500g różnicy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja spakuję się jutro albo w piątek. A już na pewno wezmę torbę na wizytę z moim ginem we wtorek, bo może mnie do szpitala odeśle...
i jest ok.
ale się uśmiałam z tego bobu 
w weekend pozamawiam część rzeczy a to co mogę to kupię "na miejscu" żeby było szybciej. planuję jutro trochę poprasować i weekend (w końcu mam wolny) skończyć. no i czekam z niecierpliwością na wizytę wtorkową, już chcę wiedzieć jak to tam trzyma.
no i jak szła do porodu to miała 1 łóżeczko i 1 pojedynczy wózek. jakiś tam znajomy lekarz rodziców, jej mówił że będzie miała bliźniaki ale to było parę dni przed porodem. dziewczynki miały 2900 i 2800Sopelek jak tam Twoje skurcze i samopoczucie?
Wierzę, że musi być dobrze. 

, film był okropny, ale sensownie się skończył, z resztą będę chciałą karmić piersią, nie miałam z tym problemów z rzadnym z dzieci, jestem próżna, a to jest poprostu wygodne
na przekór wszystkiemu, i tylko to daje mi poczucie jakiejś realizacji siebie, że potrafię kogoś jednak uszczęśliwić, poza tym, jak jest mi źle to mówię o tym, złoszczę się, nawet drobnostki nie ukrywam, już dawno przestałam robić fochy, bo niby co? nikt nie wie, dlaczego, a tak zaraz wszystko się wyjaśnia i życie toczy się dalej