Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój Tomcio po pracy idzie do samochodu a tu dupa nie otwiera się. Kombinował sam tyle czasu ja trochę zniecierpliwiona ale zachowałam spokój... I (apropo naszych kochanych mamuś) nagle moja mamusia dzwoni
co słychać?? a ja oczywiście że czekam na Tomka bo coś z samochodem itp. A ona już że pewnie ktoś pod pracą na parkingu majstrował przy tym samochodzie i żeby nie zostawiał samochodu bo pewnie wywiozą go na lawecie w nocy.... ja oczywiście zdenerwowana i w ryk
a i jeszcze wywaliła z tekstem że po co jeździ samochodem do pracy powinien autobusem a ja już jej tylko wykrzyczałam że tak ja zacznę rodzić on będzie w pracy zadzwonię i pewnie w busa wskoczy co?? i rozłączyłam się. Ale chyba ojciec słyszał co matka mi nagadała i pewnie ją ochrzanił i zaraz zadzwonił mnie uspokić żeby się teraz nie denerwowała spokojnie Tomek coś wymyśli a matka jak zwykle przesadza bo takich starych samochodów się nie kradnie
no i jeszcze jak Tomek wrócił o 2 w nocy
to okazało się że teściowa do niego dzwoniła żeby jak nie ma innej opcji to pod kamerą zostawił samochód.... Masakra jakaś. Wogóle uświadomiłam sobie że w dzieciństwie mówili że starszna panikara jestem a teraz się okazuje że to moja matka swoim gadaniem tak mnie wpędzała w panikę bo jakos teraz sobie radzę w takich sytuacjach chyba że ona znów rozsnuje swoje czarnowidztwo i mi nagada.A właśnie Ratina coś z policji się odzywali??
niby zdecydowalam ze bedzie miala na imie Urszulka i tak wszystkim oglosilam...alee, chyba zmienie zdanie
u mnie dziadek to wyciagal jakims drutem...jak juz rozkminilysmy ze to on tam wpadl...