weronkazzz
tulęTolę
u mnie podobnie, nic na nic nie wskazuje. skurczyku ani pół. zebra wprawdzie mi jakos wyskoczyly tak po bokach, ale moze sie wczesniej im nie przygladalam. no i cala dlon i tak tam nie wchodzi 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się, w tv nic nie ma. Właśnie wsunęłam płatki z mlekiem i też się położę. Mam zamiar usnąć przy TV. A co do schroniska - że zamknięte do 16? Dla mnie to trochę dziwne rzeczywiście - myślałam, że ogólnie w schroniskach są jakieś nocne dyżury czy coś. We wrocławskim dobrze wymyślili, że wystawili przed drzwi duże kubły na pościele, koce, gazety itp. Każdy więc w każdej chwili może coś zostawić i nie czekać na otwarcie...