kupciusia- sie usmialam z ta opowiescia o kocie i ze mogliby was wyniesc a wy dalej byscie spali haha

- moja wyobraznia dziala super i na sama mysl smiac sie chce ;P,
madziasek- wszystkiego co najlepsze !!! a z ta cukiernia to kusisz ze szok - zjadlabym sobie cos dobrego z lukrem - pol cukierni pewnie bym wyniosla

hehe
taka- ja marudze wstajac o 8.30 a co dopiero by bylo o 5

hah, ale w sumie moze i masz dobra rutyne i nie bedzie problemu dla Ciebie wstawac do Kubusia
modlicha- dobry ten link az nie mozna uwierzyc ze wszystko sie tam zmiesci!!! bo wyglada strasznie zgniecione itd. heheh
basia- musi byc w necie gdzies jakis wzor pisma itd. o macierzynskim, ja swoje dzis moj formularz wyslalam do ichnego urzedu ciekawe kiedy sie zglosza do mnie i czy sie lapie ze skladkami, co do szkoly rodzenia ja zaczynam w piatek i jestem strasznie ciekawa jak to w ogole dziala, wiadomo na lalce to latwo robic bo lalka twarda i niezginajaca sie a maluszek sie wydaje taki wiotki gietki itd. na youtube sa takie filmiki instruktarzowe ostatnio ogladalam jak kapac dziecko bo tego jakos najbardziej sie boje ze mi sie wyslizgnie czy cos...
ja wlasnie robie wielkie pranie maluchowi, pozalatwialam sprawy no i po tym bedzie ''przyjemne prasowanie'' 3 wielkich gor ciuszkow .. masakra jak ja nie lubie prasowac bleee... u mnie jeszcze taka tragiczna pogoda chyba cos z cisnieniem nie tak bo myslalam ze wczoraj to mi glowa peknie maseczke musialam sobie nalozyc na twarz taka chlodzaca bo myslalam ze walne... ;/ , kurcze strasznie mi sie maly wierci dzis - a jak proboje nakrecic film jak on skacze tzn jak mi brzuch skacze to on jak na zlosc wie i nic wtedy nie robi hahah