• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

reklama
Quincy, Ci lekarze sami nie wiedzą o co im chodzi! 35 tydzien to napewno nie jest jeszcze ciaza donoszona.

Maciejka, moja mała w piatek w 35 tyg wazyla 1900 to Twoja dzidzia wcale nie jest taka mała:-)

basia, ja witamin nie biore juz ze 2 m-ce

moja kuzynka wczoraj urodzila tydzien przed terminem, a mnie dzisiaj brzuch strrrasznie ciągnie i mała wciska się w szyjkę, ginek w piatek mowil, ze mam rozwarcie 1,5 cm, ale na ktg skurczy nie bylo...jeszcze tydzien musze wytrzymać do skonczonego 36 tyg, a dzisiaj zaczelam ten upragniony 36!

Quincy fajnie, że się odezwałaś, dziwne, że lekarz stwierdził, że masz już donoszoną ciążę, najwcześniej za taką uważają ciążę w 37 tygodniu ale dobrze, że jeszcze Gabrysia siedzi w brzuszku :)

Jagoda Ty masz już takie rozwarcie?? No to poród pójdzie chyba bardzo szybko, fajnie masz.

Quincy, dobrze, że się odezwałaś bo już tutaj wszystkie się o Ciebie martwiłyśmy :) trzymaj Gabrysie w brzuszku chociaż do 37 tygodnia !!
informuj nas na bieżąco !! :)

Doriq, jak będę na siłach to odrobię na pewno :) bo to dopiero 16 lipca będę mogła :)
Teraz czytałam o tej październikowej mamie.. nieźle.. oby maluszek dał sobie radę i był zdrowy..

Jagoda, Ty też potrzymaj jeszcze córeczkę troszkę w brzuszku :) coś te dziewczynki szybko chcą wyjść na ten świat :)

Ciaze donoszona nazwal lekarz nie mający pojęcia w którym jestem tygodniu. Stwierdził to na podstawie wymiarów bpd, hc, a i fl które wypadaja na 36 tydzień +.
Czekam na obchod. Może dostane fenoterol w tabletkach bo już mi żyły od wenflonu odpadaja...

doriq, pracuje jeszcze 2 tyg, pozniej juz wolne, ale zebym, dotrwala do tych 2 tygodni, to bedzie dobrze

taka.j no juz takie rozwarcie, a dzisiaj mala strasznie sie wpycha w ta szyjkę.. a ja glupia!! zamiast lezec to do ogrodka poszlam truskawki pozbierac i robilam pampuchy z musem truskawkowym (pycha!):-):-)

ide do wanny polezec, moze brzuch odpusci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry