reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

MadziaSek, a znowu moja gin pracuje na Jaczewskiego :) i leżałam tam na patologii ciąży i trochę ,,poznałam" ten szpital. Leżałam też na patologii w Świdniku i przekonałam się, że czasem ważne jest to, aby leżeć tam, gdzie pracuje Twój lekarz...

reklama
Miliaa dzieki, ze sie odezwalas ;-)
myslalam ze mamusia juz jestes!!!
no ale skoro dzidzius chce jeszcze w brzuszku siedziec to niech siedzi :D
daj koniecznie znac jak test z oksy!
heh nie wiem czy czytalas ale u mnie nic sie nie dzieje i w poniedzialek mam sie do szpitala zglosic!

KulkaPrzytulka ja tez lezalam na Lubartowskiej i pamietam jak sie mna zajmowali i jak interesowal sie mna moj lekarz ;-) wiec dzieki, pojade na Lubartowska!!!

Milia widzisz jak wszystko na odwrót :) Trzymaj się dzielnie i może to jakaś cisza przed burzą!

Quincy- super.ze juz po! I gratulacje! :) dalas rade, trzymajcie się ciepło odpoczywaj

Miliaa- też myslalam.ze juz cię "odpakowali" hihi ;), no proszę jak maluch zmienil zdanie :), to co teraz będą czekać aż sam zdecyduje się wyjść??

No ja właśnie przyszlam zobaczyc czy jest jakas jeszcze mama rozpakowana a tu cisza :)) hehe żaden maluch się nie decyduje na wyjscie :),

miliaa, quincy - dobrze, że się odezwałyście!!

teraz cisza, a jak zaczniemy się rozpakowywać to jedna za drugą :-D jak byłam w śr na tym ktg, to położna gadała, że przez te upały to miały ręce pełne roboty, bo babki cały dzień nad wodą siedziały a wieczorem na porodówkę to już szły z 10 cm rozwarcia :szok: a kolejna fala upałów przed nami!!!

Milia, super, że z Wami wszystko ok :) niech maluszek jeszcze trochę u mamusi posiedzi w brzuszku :) tylko współczuję tego pobytu w szpitalu przy takich upałach.. jak sobie radzisz??

Miciurka, cisza, cisza.. chyba chłopcy jednak dłużej w brzuszkach siedzą niż dziewczynki..

Ja jutro idę znowu do cioci na ogródek to sobie po schodach pochodzę, może mnie coś złapie w końcu:-D

Jutro wieczorem wracają teście.. mój plan wcześniejszego urodzenia niestety nie wypalił :-p

Modlicha, to ja tak chcę !! Idę jutro na słońce, a wieczorem niech mnie wywożą !!:-D

Basia lataj lataj po tych schodach co byś 5 trafiła na Ewę!

Modlicha mnie nic nie rusza, nawet upały, jestem jak Rambo!

Dziękuję dziewczynki! :) kochane jesteście! :)
U nas pozostaje narazie czekać i czekać. Stwierdzili, ze ze szkoda by bylo dla mnie i małego rozwiazywanie ciazy kiedy ona nie chce się rozwiązać. Jak mały chce siedzieć to ja muszę czekać.
Z powodu tego starzejącego siw łożyska muszę czekać niestety w szpitalu... Bo jakby tylko coś się działo to maja nas od razu na stol i cc. Nie powiem, bo bardzo licze na ten test oxy, chciałabym, zeby się coś ruszyło...

MadziaSek...czyli razem bedziemy w tej niedoli... Tylko, ze ciebie pewnie jakos zmusza do porodu a ja muszę czekać...

Pozdrawiam was dziewczynki i czekam na wasze dzieciaczki!! :)

Modlicha- właśnie doczytalam o twoim ktg! Za*ebiscie! :D. Wieści masz konkretne, i fajnie ze tak cię miło potraktowali i w ogóle się zajmuja.ktg,usg itd super, pewnie jesteś zadowolona z "obslugi" :)

Basia- no to szkoda ze ci plan.nie wypalil zawsze możecie teściów wysłać gdzieś w ramach "prezentu" żeby się ich pozbyć a o porodzie powiedzieć po fakcie haha :D

Mnie też coś to wywoływanie nie idzie, dziś kupilam pelnoo ananasa, w puszkach i żywe też hah, kurde nie lubie ale się poswiece ;)

No i lozeczko juz mam w domu, tylko skrecic trzeba :) wiec happy jestem, dziś z moja ostrą skleroza miałam doczynienia :) poszlam na szkołę rodzenia ktorej nie było bo się walnelam o 1 dzień była wczoraj a ja dzis wielce na nia bieglam haha, massakra!
Ok ide was trochę nadrobic bo cały dzień latam :)

reklama
Milia trzymam kciuki, żeby było po Twojemu!

Ja muszę czekać do wywoływania (co w moim przypadku będzie oznaczało chodzenie po schodach i masowanie piersi) do środy ale jak tylko wrócę ze szpitala to się biorę za to, chociaż w środę podobno nie jest dobrze rodzić u mnie w szpitalu bo jest bardzo nieprzyjemna położna.

A ja dzisiaj słabiej czuję moje słonko, mam nadzieję, że to taki dzień jakiś i jutro mi pokaże znowu co potrafi, jak nie to chyba jutro się przejadę na to IP już i ściemniać nie muszę :/ Niestety w sumie bo teraz to się troche boję.

Do góry