Witam się i ja po nocce z piekla rodem :/, skurcze klucia, spięcia brzucha, mega zgaga i mały tak kopał,wypinal wszystko ze po prostu nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić i kursowalam do 3 rano, masakra !! Ale już śni mi się dzidzius praktycznie cały czas- to chyba ta "presja" całego wydarzenia

, ze wiem ze nadchodzi no i bóle "cipkowe" sa więc zapomnieć się nie da nawet, jeszcze w pn. Smigam z koleżanka do ikei na ostatnią chwilę

No i We wtorek to usg jak dotrwam
Kupciusia-- ooo to juz konkretnie cię brało! Super dawaj jak coś znać a ja tu kciuki trzymam

!
Mysiolek- wczoraj z położna u mnie gadalam o gbs i mówiła ze daja antybiotyk dozylnie, miej pewność żeby dali min 4 h przed porodem, sama jeszcze powiedz im o tym gbs żeby mieć pewność ze wiedza na 100%
Doriq- nie noo czemu wspomnialas o kosmetyczce

teraz to i ja ci zazdroszcze haha

)!, miałam sie wybierać bo aż wstyd stóp nie mogę dosięgnąć

-to straszne! I coś dojść.nie mogę :/
Basia- nie no sama nie zostaniesz ja tu z tobą pewnie posiedze

hehe, bo coś czuje ze będzie psikus od dziecka

-miałam nadzieje na terminowy poród i pewnie przenosze..(o matko!) A.cały czas się "modle" żeby tak nie było

- też widzę ze nocki masz ciewkawe
Aurelia- no to trzymaj rękę na plusie, z tym wszystkim i jak się niepokoisz to idź się sprawdzić, będzie dobrze juz jesteś na końcówce
Ale ja też myślę ze jednak dzieci genetycznie też wage mają przypisana i tempo.wzrostu moja dzidzia ponoć też malutka
W.ogole mój suwaczek jest 2 dni do tylu ,się okazuje, trzeba dodać.2 dni masakra! To jeszcze bliżej niż myslalam, jak nie urodze 17.08 to wracam do szpitala 20.08 - tylko ciekawe po co..:/ do położnej która mi zmaca brzuch w 2 min. :/;/