reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

U nas wczoraj tak wiało, że internetu nie było, dzisiaj też nie wiadomo co będzie.

Odnośnie jedzenia: mój je głównie po 120 a ze 2 razy po 90 ale je bardzo często i przez całą dobę, w nocy budzi się ze 3 razy na jedzenie więc ostatecznie je 900ml na dobę.

Odnośnie dzieci kolejnych, nie planuję i chyba bym się na początku załamała gdybym zaszła w ciaże, nie wiem, może potem by mi przeszło ale myślę, że pierwsza reakcja to załamanie, jestem lekko wyczerpana z Kubusiem i ja już podziękuję.

reklama
hej. nie wywiało Was??

ja mam dziś wolne, bo w przedszkolu odwolali zajecia:-D:-Dtzreba się wziąc za sprzatanie...:dry:

Milena w sumie malo je bo przewaznie po 90, wieczorem 120 jej sie zdarzy, ale jak jej wczoraj jarzynowa smakowala:-D:-D:-D

wieczorem chcialam dac jej bananowej kaszki to plula, woli zwykla kukurydziana, albo Sinlac:eek:

Ja dziecko jeszcze jedno chce, ale to jak pojdziemy kiedys na swoje, bo poki co mieszkamy u tesciow, gdzie na 3 pokojach jstesmy my, jego rodzice i 3 siostry, wiec nie za ciekawie i ciasno:eek:

ide kawe pic

udanych Mikołajek! Mila dostala od babci 2 książeczki :-) bedziemy czytac:-)

Witam się zimowo

u nas zima w pełni, biało, wietrznie, dzisiaj z domu się nie ruszam.

Sebek jeszcze śpi, zasnął o 22, czyli już prawie 11 godzin śpi:szok:

Madzialenak wow to niezły śpioch! Fajnie macie, ja nie wiem co to jest 3 godzinny sen.

Jagoda no to faktycznie przydałoby się swoje lokum, szukacie czegoś czy jeszcze sie nie rozglądaliście?

Ja podałam marchewkę pare dni temu i wczoraj, jakoś idzie, nawet otwiera tą buzię trochę, może zaczyna łapać o co w tym chodzi ale łatwe to chyba dla niego nie jest :)

ja caly czas nagaduje K na cos swojego, ale jemu jest u mamusi wygodnie:eek:

Przedstawiam moja Mikołajkę _DSC0294.jpg

Załączniki

• _DSC0294.jpg
    _DSC0294.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 60
Czesc,

Basia ja planuje jeszcze jedno i tez chcialam rodzic gdy maly bedzie mial 3 latka ale maz sobie ubzdural ze bedzie wtedy za stary i ze tyle czekac nie bedziemy!

Grinula kciuki zacisniete!!!

Jagoda jaka sliczna Mikolajowa ;-)

u mnie wietrznie i sypie snieg, tak wiec mamy zime na calego! Ide kawkowac do znajomej, dobrze ze mieszka blisko to szybciutko z malym ktory spi na werandzie podjedziemy opatulonym wozkiem!

milych Mikolajek!

Ostatnia edycja:
ja tez byc chciala urodzic nastepne za 3 lata, tylko przeraza mnie nastepny porod i chodzenie w ciazy, najlepsza roznica bylaby 2 lata miedzy maluchami bo by sie pozniej fajnie bawili razem ale to dla mnie za wczesnie i straszna meka na poczatku z niemowlakiem i 2 latkiem, moze samo jakos wyjdzie

reklama
Do góry