reklama
Grinula
Fanka BB :)
tez mi sie wydawalo, ze groszek powoduje wzdecia.... tak jak kalafior..
Taka J - to juz lepiej dac go rodzicom na dol, a Ty sobie odpocznij, niz masz sie z nim meczyc dzien i noc.
Taka J - to juz lepiej dac go rodzicom na dol, a Ty sobie odpocznij, niz masz sie z nim meczyc dzien i noc.
ewelinka12
taka j ten artykul to jakas abstrakcja, jakbym tak zrobila jak tam pisza to dopiero bym miala nieprzespana noc, moj jak sie rusza daje mu jesc i dalej spi, nawet sie nie obudzi a jak poczekam za dlugo i zacznie plakac to sie rozbudza i bez jedzenia napewno nie zasnie
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Kamu no widzisz nie wiem, to jest z bobovity ta pierwsza łyżeczka, nie zauważyłam, żeby mu coś było po tym w sumie, w każdym razie i tak mi się słoiczek skończył
Ewelinka na tak, tylko ja po prostu nie mogę mu dawać mleka za każdym razem jak się przebudzi i tu jest problem.
Ewelinka na tak, tylko ja po prostu nie mogę mu dawać mleka za każdym razem jak się przebudzi i tu jest problem.
kulkaPrzytulka
taka j., no właśnie Mały nie lubi za bardzo na brzuchu leżeć... ale cóż, męczę go
Przerwy w jedzeniu to chyba bardziej mnie męczą niż jego. On nie płacze, tylko po prostu zaczyna bardzo intensywnie ssać paluszki, hehe
Ale jeszcze musimy się uczyć robić dłuższe przerwy, bo czasem się poddaję ;-)
reklama