I ja sie witam. Padam na twarz bo wczoraj dopiero przed 19 mi się udało z roboty wydostać, dzisiaj sama nie wiem jak będzie, ale postaram się postwić ...
Samaola - bardzo współczuję ...
Ewcik - zwolnić nie mogą Cie praktycznie w ogóle, mogą Ci nie przedłużyć umowy, ale tylko pod warunkiem, że kończy się przed ukończeniem 12tc (liczonego zwykle od OM). Jak Ci się umowa kończy po 12tc załatw sobie zaświadczenie od lekarza i od razu zanies bo nie możesz niczego nosić.
Co do objawów - ja w pierwszej ciąży miałam cień mdłości przez 1 dzień może. Wszystko było super i ciąża rozwijała się prawidłowo. Teraz też tak bym wolała niż męczyć się mdłościami i zawrotami głowy, ale po tym jak się okazało, że ciązy może nie być i następnego dnia pojawiły się mdłości byłam przeszczęśliwa :-) Po dzisiejszym USG chętnie je oddam.
Ktr - niezły ten Twój maluch.
Cwietka - zazdroszczę wyspania się. staś mnie dzisiaj postawił na nogi o 5:15 i od tamtej pory do 6:30 wychodziłam z siebie, żeby zatrzymać go w łóżku bo chciałam jeszcze choćby troche poleżeć. O spaniu nie było mowy ...