reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

u nas dalej problem z kupa, dzisiaj byla 4 razy na razie chociaz nie je nic oprocz mojego mleka, ostatni raz dostal 2 lyzeczki jablka z marcheka ze 2-3 dni temu i do tego dzisiaj chyba za gleboko wepchal grzechotke albo to przez hustawke bo zwymiotowal i to duzo, przestraszylam sie strasznie bo zaczal sie dlawic, straszny dzisiaj ten dzien, myslicie ze mogly mu sie jakos jelita rozregulowac przez to jablko z marchewka? przedtem kupy byly co 3-6 dni to bylo zle a teraz jeszcze gorzej :wściekła/y:

reklama
Czesc dziewczyny,

choinki poubierane???
Prezenty popakowane???

Mikolaj dzisiaj probowal kalafiorka i rozmrozonych malin z mamy ogrodu, oczywiscie mu smakowalo :-D

Ewelinka wspolczuje problemow kupkowych! Moj maly robi codziennie po kilka razy,

Kupciusia podziwiam z tym kibelkowaniem!!!

Ewelia gratki 4mcy :-)

Ostatnia edycja:
hejka :)
a u mnie juz balagan, a wczoraj byl blysk...wystarczy, ze syn z mezem w domu caly dzien, ale olewam -nie sprzatam, mi tez nalezy sie chwila wytchnienia, a nie tylko odkurzacz, mop, szczotka i zlew dla odmiany :/ a jutro bedzie jeszcze gorzej, bo zaczynam nas pakowac, bo w 1 dzien ruszamy...

Dzis w wawie bylismy z gosia u rehabilitantki, dala nowe cwiczenie i pochwalila za postepy :) fajnie sie jechalo nowa autostrada a2

ewelinka jelitka delikatne, tak od razu nie dojda do siebie wg mnie.

bylam na pogotowiu bo mam 2 min od bloku i tez mi tak powiedzial lekarz ze jelita dluzej dochodza do sibie, dal jakis probiotyk i jak jutro dalej tak bedzie to mu dam

madziasek a jak u was sa kupki kilka razy dziennie to jakie sa?? bo moze u mnie to nie jest biegunka ale kupka jest bardzo wodnista i wchlania ja pampers a na pampersie sa grudki, przedtem jak robil raz na kilka dni to nie bylo grudek i bardziej gesta ta kupka byla

Ewelinka u nas tez odksd wprowadzilismy warzywa i owoce Zuzia zamiast robic jak zawsze jeden kloc rano, stawia po 4 :) Ale nie sa wodniste jak opisujesz. Przejdzie Wam i bedzie ok:)

Grinula u mnie tez juz porzadku nie widac. Wasze postepy cieszą wszystkie "ciocie" ;)

Życzę wszystkim zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w spokojnej i rodzinnej atmosferze.
Dziewczyny chciałabym, abyśmy za rok nadal były taka wirtualną gromadką znajomych bo w grupie zawsze raźniej.

9osq6cYWFzNyTuWuRXhb.jpg
Wesołych Świąt!
Dla nas wszystkich będzie to wyjątkowy czas, bo to pierwsze Święta z naszymi Maluszkami:-)
Pamiętajmy, że to jest właśnie najważniejsze, więc życzę Wam przede wszystkim rodzinnych Świąt:-)

Załączniki

• 9osq6cYWFzNyTuWuRXhb.jpg
    9osq6cYWFzNyTuWuRXhb.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 41
Czesc dziewczyny,

my z malym rowniez zyczymy wesolych :-D

Ewelinka kupki Mikiego sa jak plastelina/modelina, wiec pewnie u Twojego szkraba to wina nieprzystosowania innego jedzonka, moze nie jest jeszcze gotowy na inne jedzonko, trzymam kciuki by bylo ok!

Ostatnia edycja:
U nas o 12 w nocy maly wymiotowal, wiec chyba cos zlapal ale kupki w nocy nie bylo i do teraz nie ma wiec moze sie uspokoilo, oby

my rowniez zyczymy wesołych Świąt Bożego Narodzenia, smacznej wigilii, duzo cierpliowsci i zdrowia bo to najwazniejsze

reklama
Hej Mamuski

Wesolych Swiat dla wszystkich zdrowka dla maluszkow, duzo cierpliwosci dla mam i oby ten przyszly rok byl jeszcze wspanialszy niz ten:)

A to noja choinka1387881662384.jpg

Załączniki

• 1387881662384.jpg
    1387881662384.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 52
Do góry