reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Witam świątecznie

Sebastian w wigilię był bardzo grzeczny, leżał w leżaczku i obserwował wszystkich :-) jakby dziecka nie było, nie zapłakał ani razu.
Dzisiaj zaliczyliśmy spacerek nad morzem a później byliśmy u teściów na obiedzie, znów był bardzo grzeczny, nic nie marudził.
Jutro jedziemy na obiad do moich rodziców:-)

My już po chrzcinach, mieliśmy 22.12, wszystko się fajnie odbyło, mały na koniec mszy już po komunii troszkę się rozpłakał ale generalnie był bardzo grzeczny.

reklama
a oto mój świąteczny Sebastianek :-)
P1030487.jpgP1030518.jpg

Załączniki

• P1030487.jpg
    P1030487.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 62
  • P1030518.jpg
    P1030518.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 65
Czesc,

i u nas Wigilia spokojna, Miki grzeczny, ale juz ok 18 marudny wiec juz o 18:30 poszedl spac. Przygladal sie w lezaczku jak jedlismy kolacje, bo w tym roku zaczelismy troszke wczesniej bo ok 17stej.
Dzisiaj odwiedzilismy moja najmlodsza siostre, chrzestna Mikiego ale Miki maruda ok 18 i rowniez juz ok 19 poszedl spac!!!

Madzialenak wczoraj sie zastanawialam wlasnie ktora z Was miala miala chrzest dzien po Mikim, super ze i Sebcio mial wypedzanego diabelka haha

Dziewczyny gratulacje udanych chrzcin!

Święta już powoli mijają, w sumie minęły dość szybko i w zasadzie bezproblemowo aczkolwiek aktualnie męczę się z teściami, a dokładnie z teściową, która mnie dobija ale muszę się z nią przemęczyć gdzieś do 21-22 bo tak pewnie będą siedzieć niestety :/ Dobija mnie baba, od 2 miesięcy tłumaczę jej, że nie chcę usypiać dziecka w wózku tylko w łóżeczku, ewentualnie u nas na łóżku a ta mi co mnie widzi to "choć go uśpimy w wózku" i taka propozycja z 5 razy dziennie, ja piernicze, ile jeszcze będę jej tłumaczyć, że nie chcę.

witajcie
juz własciwie po swiętach u nas też spokojnie choć nie całkiem dzień przed wigilią skusiłam się i dałam lenia marchewki było ok w wigilie po raz drugi i się zaczeło ból brzuszka płacz itp dopiero jak zwymiotowala tą cała marchew to jej przeszł dałam jej tylko 2 łyżeczki to chyba ne za dużo?ponowie próbe nowego posiłku dopiero w styczniu:-(

Hej dziewczyny ! :-)
Jak po świętach? Ja w końcu znalazłam chwilkę, żeby usiąść i coś napisać :-) Dziękuję wszystkim za świąteczne życzenia i również życzę Wam wszystkiego co najlepsze ! chociaż już po fakcie, ale lepiej późno niż wcale ;-)
U nas święta spokojne :-)Wigilię robiliśmy u nas, pierwsze święto u mojej mamy, a dzisiaj u teściowej i .. chyba mam z 5kg więcej:shocked2: od stycznia czas na odchudzanie :-D
Kubuś dwa pierwsze dni grzeczny jak aniołek ale dzisiaj już miał chyba dosyć i był trochę marudny..

Jagoda, śliczna mama, śliczna córeczka i piękna choinka !! :-)
Ewelinka, fajnie Cię po raz pierwszy zobaczyć ;-) synuś słodki ! :-)

Madzialenak, Sebastian śliczny ! gratuluje udanych chrzcin ! :-)

Madziasek, wam też gratuluje udanych chrzcin ! miałam już wcześniej pisać, ale wypadło mi to z głowy.. :-)

Taka j., tak to jest z teściowymi ;P ja za to non stop słyszę : "On na pewno chce pić, daj mu wody albo herbatki" :eek:

A tutaj kilka naszych świątecznych fotek z wigilii i pierwszego święta :-) Kubuś w stroju świątecznego piernika i dobierający się do choinki :-D
DSCF1251.jpgDSCF1224 (2).jpgPC250360.jpgPC250328.jpg

Załączniki

• DSCF1251.jpg
    DSCF1251.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCF1224 (2).jpg
    DSCF1224 (2).jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 68
  • PC250360.jpg
    PC250360.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 70
  • PC250328.jpg
    PC250328.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 65
Agaulec, biedna Lenka.. ale dwie łyżeczki to na pewno nie za dużo.. widocznie ma delikatny brzuszek.. mój po marchewce czuł się ok, ale później mu podałam marchewkę z ziemniakami i prawie 3 dni kupki nie zrobił.. ale podałam trochę jabłuszka i już jest ok ;) Teraz kosztujemy dyni chociaż jak dla mnie to jest ohydna ;p a dlaczego dopiero po nowym roku następna próba? boisz się, żeby jej znowu nie zaszkodziło ??

agulec u mnie najwieksze problemy zaczely sie wlasnie po marchewce z jablkiem i tez dalam tylko 2 lyzeczki, czesto byla kupa i 2 razy mi wymiotowal, dopiero dzisiaj pierwszy raz caly dzien nie ma kupy a juz od dobrych kilku dni je tylko mleko, ja nie bede wiecej eksperymentowac i zaczekam az skonczy piaty miesiac

reklama
Do góry