reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

też mam koło siebie targ i myślę że tam będę kupować, niestety nie mam dostępu do swoiskich warzyw, a coś jeść musi, do tych słoiczków też nie mam do końca przekonania ani do tych warzyw z targu ale i tak nie unikniemy tego. Mięcho załatwie ze wsi więc zawsze to coś :-)
Basia właśnie ja też chce gotować, zdrówka życzę :)

reklama
Czesc,

ja juz po kawce, maly kurcze chyba rannym ptaszkiem zostanie, no ale skoro 18:30 juz najczesciej spi to sie nie dziwie...
wczoraj mnie tak brzuszek bolal ze po 20stej bylam juz w lozeczku, dzisiaj 3ci dzien sie zaczal jak nie odzywam sie do meza...heh ciezko ale musze dac rade!!!

Basiu, Zabilka zdrowka! Kurujcie sie dziewczyny, trzymam kciuki ;-)

Basiu fajnie ze postanowilas gotowac malemu i ze mu smakowalo!

Aga ja kupuje mrozonki i jak nie daje malemu miecha to troche oleju rzepakowego :-D

Aga ja tez nie mam przekonania do warzyw z targu itp, no chyba ze sa to warzywka z mojej dzialki, ale wszystko mi s ie konczy!

Hej Mamusie
Ja właśnie zjadam śniadanko i zaraz śmigam do fryzjera :-)
Mały właśnie wstał, musze kończyć. Papa
Miłego dnia

Madziasek współczuję kłótni z mężem, dla pocieszenia powiem Ci że ja też nie gadam z mężem już2 dzień, po prostu ostatnio się dogadać nie możemy i takich sytuacji jest coraz więcej, chyba jakiś kryzys przechodzimy. On jest strasznym nerwusem i nawet nie wiem jak mam z nim rozmawiać.:-(

Ostatnia edycja:
Hej !

Z tym jedzonkiem to teraz chyba ciężko coś kupić bez chemii.. z dwojga złego wolę targ od marketu.. tam chociaż mam większy wybór.. te świecące owoce w markecie bez ani jednego obicia jakoś mnie odrzucają na starcie.. jak to zawsze mówi mój tata, najlepsze owoce to te z robakami bo robak do chemii nie wejdzie :-D
To chyba jakaś plaga bo ja z moim mężem też mam gorsze dni :-p Mój też jest strasznym nerwusem..

Hejka,

U nas coś pochmurno, ale może nie będzie padać to wyskoczymy na spacerek.
Basia doładnie trzeba wybrać mniejsze zło :-) ale śliczne zdjęcie na suwaczku :)

Hehe mój też m jest nerwuskiem, chociaż teraz jak jest mały to jest troszke lepiej , teraz ja się zrobiłam nerwowa ale muszę nad tym pracować,
madzialenek miłego pobytu u fryzjera, relaksuj się :-)

też pomyślałam że taka j ma brak netu lub może komp jej sie popsuł hmm...:eek:

reklama
Cześć,
no i niestety u nas nosek zatkany. Na szczęście póki co mały pogodny jest i oddychanie przez usta jakoś mu wychodzi. Tylko z drzemkami problem bo po 15 min sie wybudza cały zasmarkany.

Ja gotować obiadki chcę na wiosnę jak bedę miałą swoje warzywa.

Do góry