reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Masakra... i u lekarza bylas...
Ale dobrze ze wyszlo a nie przylepilo sie gdzies nizej.
Kurcze jak to trzeba miec oczy dookola glowy :-)Szok

reklama
Kamu wspolczuje. Kiedys tez musialam uspic swojego kotka, tak zle to wszystko znioslam ze oblalam wtedy egzamin na prawko...

taka j to jakas masakra, kurcze skad to sie u niego wzielo!
sama mam termometr do ucha i nie mam zadnego papierka ochronnego ale wiem ze sa takie plastikowe nakladki na termometr do ucha. Cale szczescie ze wykaszlal :-D

Ostatnia edycja:
Madziasek to chodzi chyba o taką folię na wyświetlacz w termometrze. Tak jak np. telefony mają na wyświetlaczu jak kupujesz nowy.

Madzialenak dokładnie chodzi o taką folię ochronną jak na nowych komórkach i wszelkich sprzętach. A folia była spora bo tak 2x2 cm, taka jak wyświetlacz. Szkoda słów, widziałam, że ma ten termometr w ręce ale za nic nie widziałam tej folii, jakoś tak przyklejona była, że absolutnie a termometr jest opływowy i nie ma kantów ani nic więc nie sądziłam, że coś będzie nie tak. Już wiem, że na niego to muszę baardzo uważać.

hej! taka j
dobrze że już lepiej Kubusiowi, teraz coraz bardziej musimy uważać, ja jak byłam mała to wsadziłam sobie do nosa bazie wielkanocne, wyciągali mi w szpitalu.
U nas idzie druga jedynka, nie chce pić z butelki niczego, chyba smoczek go drażni, w efekcie mleko pije tylko w nocy, a w dzień tylko łyżeczka. Marudny na maksa.
Spokojnej nocy.

To bardzo dobrze, że Kubuś sobie poradził i wykaszlał, musiało to go bardzo drażnić.
A u mnie coś Bartek nie chce jeść deserów, normalnie go zrzuca. Dziś próbowałam dać Jabłko z brzoskwinią, skończyło się na zaledwie kilku łyżeczkach.
Spokojnej nocy.

Witam z kawusia!
dzisiaj o 4.50 maly sie obudzil i nie chcial spac dalej, wczoraj padl po 18stej i nie spal od 12.30. Chyba zaczne chodzic z nim spac wieczorem, przynajmniej sie wyspie ;-) heh maly terrorysta, kurna kiedy w koncu sobie pospie!
Mikolaj tez zaczal probowac trzymac rownowage podnoszac dupke do gory, kolysze sie do przodu i tylu, chyba do raczkowania sie przygotowuje :-D

Madzialenak przeciez to niebezpieczne przyklejajac taka folie ochronna na termometr... Sama bym nie wiedziala ze cos takiego moze tam byc!!!

Taka j czy wszystko juz z Kuba ok?

My jak nocka?

reklama
My oby szybko wyszła w takim razie, żeby się nie męczył maluszek, al dobze, że już ząbki są powiem Ci, ja już czekam i czekam i nic.

Aurelia a obiadki spokojne je? A próbowałaś z bananem?

Madziasek chyba tak, od kiedy to wypluł to już sie nie zadlawil. Zobaczymy co dalej, ale uważać trzeba niesamowicie. Oni te folie dają, żeby te szybki chronić i generalnie powinnam się zorientować, że może tam coś takiego być no ale była tak super przyklejona, że jej nie widziałam, no już nie cofnę czasu ale patrzeć trzeba na wszystko. A szczerze to pierwszy nic do buzi nie dawał, nie ściągał serwetów itd. i mnie przyzwyczaił, że dziecko takie fajne, spokojne jest a teraz mam totalną przeciwność.

Do góry