Dobry wieczór dziewczyny

Podczytuje was ale jakoś nie mam weny do pisania.. odkąd mąż ma urlop to jakoś wszystko mam rozregulowane
Zdrówka dla wszystkich maluchów !
Grinula, super, że Małgosia już raczkuje ! My też mamy koniec rehabilitacji

kontrola w czerwcu
U nas ze spaniem dzisiaj też było gorzej i w ogóle strasznie marudny dzisiaj był.. jeszcze dzisiaj go posadziłam i chwilkę posiedział, a później niespodziewanie poleciał na plecy i uderzył głową o panele.. ale się wystraszyłam.. nie tyle tym, że się uderzył bo nic mu się nie stało, ale biedaczek się wystraszył i tak się rozpłakał, że aż się zaniósł i chwilę dźwięku nie mógł wydać.. dopiero jak mąż dmuchnął mu do buzi to zaczął płakać..

Ja to straszna panikara jestem i nieźle się przeraziłam..
Kubuś był na kontroli u logopedy bo cały czas śpi z otwartą buzią i za dnia często jej nie domyka i też myślałam, że to wędzidełko ale na szczęście nic podcinać nie trzeba.. Kuba ma strasznie długi język i może to przez to.. niby jak będzie większy to się unormuje hm.. zobaczymy..
Dziewczyny, z tymi lekarzami to masakra.. dziecko powinni od razu przyjmować, a nie takie rzeczy

u mnie jeszcze się to nie zdarzyło, ale za to dla dorosłych to często słyszę, że mam przyjść za 2-3 dni, raz nawet kazali za tydzień

tyle, że u nas jest 2 dobrych lekarzy i ja tylko do nich chodzę, może dlatego tyle muszę czekać..
Dobranoc :-)