reklama

Sierpień 2013

reklama
hejka z kawka 2, mialam isc na spacer, ale mala sie tak rozwyla ze zmeczenia, ze ja musialam ululac, bo nie zdazylabym jej i siebie przebrac na spacer...
ciekawe ile pospi..
Ja zupki odrobine sole i dodaje koperku, natki, listka laurowego.. chcoc zdarza sie, ze daje jej z naszego talerza jakas warzywna zupe, bo sie dopomina.
Ostatnio zrezygnowalam w ogole z glutenu, bo mala ma jakies dziwne plamy i metoda prob i bledow wyeliminowalam ten gluten najpierw, i troche brakuje mi dawania jej chlebka, ale zamiast niego daje szynke lub schabik pieczony. Kabanosa nie probowalam, parowek tez nie.

ewuncia2 moja Helenka jeszcze bezzębna więc nie jesteś sama:-)

A jak po świętach?Ja aż boje się na wagę stanąć;-)Niby mało szykowałam ale trzeba było wszystkiego po trochu spróbować i teraz są efekty:angry:
U nas dziś piękne słoneczko od rana i już po 10 na spacer poszłam,teraz mała drzemka i popołudniu drugi spacerek ale już z tatusiem:tak:

U nas drugiego spacerku nie będzie, szykuje się chyba burza :(

Ewelia ja nawet zbytnio się nie przejadałam, zdecydowanie więcej jem na święta w grudniu. Wtedy się totalnie obżeram a wielkanocne to jakoś tak ...

Witam,

Święta, święta i po świetach z 1 kg na plusie, no cóż pogoda ładna więc będziemy więcej spacerować;-)
Basia byliśmy w Rudzie Śląskiej na roczku mojego chrześniaka i się okazuje że mój Tymcio wielkościowo jest prawie taki jak jego kuzyn:-D
Mały przez święta był w siódmym niebie, był wynoszony i bawiony przez ciotki i kuzynki a mamusia odpoczywałą.
Mam pytanie do mam karmiących piersią, czy Wasze maluchy tez tak często się budzą w nocy?Daje mojemu kaszke na noc i na dobitke cyc i się budzi jak noworodek co 3 h :-/z płaczem , woda nie pomaga tylko cyc , zamajuje mnie to,mały zawsze nam ładnie spał z jendną przerwą na karmienie albo i wcale.

Ewuncia i Ewelia gratki 8 miesięcy :-)
Mój wcina swoje jedzenie i nie domaga się naszego i jeszcze mu nie przyprawiam zupk, chyba smakują mu takie jak robię ;-)

Ostatnia edycja:
Aga moja roznie budzi sie w nocy, choc jak daje na noc kaszke, to rzadziej, ale 2-3 sie obudzi i tez tylko cyc ja uspi dalej. Az sie boje co bedzie, jak ja odstawie...

My dzis dwa spacerki zaliczylismy, pierwszy samotny do poludnia, a drugi z synkiem na plac zabaw i kolezanka. Rozlozylysmy koc i siedzialysmy sobie, dopoki burza nas nie przepedzila.

reklama
Witam!
U mnie po świętach też niestety na plusie! I to 1.5 kg, jeszcze wyjadam zapasy z lodówki, bo jakoś trudno się oprzeć, ale jak tylko się skończą to znowu się biorę za siebie. No właśnie co z tymi parówkami? Madziasek jakie Ty podajesz? I jak on sobie radzi z gryzieniem, nie krztusi się?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry