reklama

Sierpień 2013

hejka, nadrobilam tylko 2 strony, moze wieczorkiem wiecje poczytam, a tymczasem sie przywitam, bo pewnie zaraz mala wstanie i znikne..
o wilku mowa, wstala hehe

reklama
Ja mam dzisiaj dość, ładnie mi się weekend zaczął, mały strasznie marudzi a mnie się obiad nie udał, całe mięso mi się rozwaliło :(

Aga Mikiemu tez dosc czesto charczy, furczy i znowu zaczyna chrapac... Nic sie nie da odciagnac wiec obstawiam ze to zebiska ;-) Ewelinka a termin obrony juz wyznaczylas? Kiedy do Lublina sie wybierasz?

obrone mam 23 czerwca jesli zdaze napisac prace do konca, a jesli nie to wrzesien, mam nadzieje ze sie uda, a najblizszy zjazd ma w ta sobote, potem za 2 tyg i na poczatku czerwca juz ostatni

hejka Dziewczyny :)

MadziaSek - ja w Lublinie jestem codziennie, więc mogę się dostosować :)

Basia - górne ząbki męczyły Wojtka bardzo zanim wyszedł ten jeden. Chyba ze 3 tygodnie to trwało, często płakał, w nocy mu bardzo dokuczało i musiałam mu podawać nurofen, bo strasznie płakał. Jak szły dolne, to tylko jeden dzień był marudny, a ta góra, to masakra!

Z tego co ja się orientuję, to trzeba odciągać katar, żeby nie spłynęło na gardło, uszy, żeby się gorsza choroba nie rozwinęła...

Wojtuś dzisiaj był pierwszy dzień w żłobku po przerwie. Niby wszystko ok, ale jakiś taki nieswój był po południu :( Ale może to z powodu dużej ilości wrażeń?...

Zdrówka dla chorowitków!

Mały już śpi, to i ja się zbieram, bo rano pobudka

Dobrej nocki!

hejka:)
wreszcie usiadlam, Gosia padla dopiero po 21..wariowala z braciszkiem na lozku, pady robili, szalenstwa, az ze smiechu czkawki dostali oboje:-D
Wstawilam pranko, wiec 2 godziny musze czekac, jak skonczy.
Kupilam sobie na all etui na telefon, wybieralam chyba z godzine, bo cos bylo nie tak, a to z komentarzami, a to za drogi, a to koloru bialego nie bylo :-D

Bylysmy dzis na bilansie na 9 miesiecy i Gosia wazy 8 kilo rowne, caly czas idzie po 25 centylu, a mierzy 73cm tj 75 centyl.. Przybrala 0,5 kilo przed 3 miesiace, ale lekarka mowila, ze jak juz raczkuje i jest ruchliwa to szybko spala.. mam sie martwic, jakby byla placzliwa i jesc nie chciala, ale apetyt ma:-)

Zdrowka dla chorujacych zakatarzonych!!

Ide wygonic starszaka do spania, pozna godzina a on jeszcze siedzi z mezem i mecz oglada..

Hej :) Kubuś śpi, a ja się przebudziłam I zasnąć nie mogę..

Po wizycie okazało się, ze Kubis osluchowo czysty, gardło nie jest podrażnione, tylko nos czyścić sola i odciągać :) Kuba wazy 9400g, ciemiaczko w porządku :)

Kulka, u nas jest tak samo ! Juz 3 noce strasznie płacze i dopiero po nurofenie ładnie śpi, wiec albo zęby albo te przeziębienie go meczy.. A ile razy z rzędu podałaś Wojtkowi nurofen na noc?? Bo zastanawiam się, czy tak mogę mu podawać..
Może faktycznie Wojtuś musi się do żłobka przyzwyczaić :) teraz chyba taki etap bo mój też się mniej uśmiecha niż wcześniej.. Jakiś taki poważny się zrobił..

Grinula, jak Gosia ma apetyt to nie ma się co denerwować :) też uważam, że przez większą ruchliwość dzieci juz nam tyle nie przybiorą ;)

Ewelinka, trzymam kciuki zebys zdążyła z praca mgr :)

Ostatnia edycja:
Hejka, weszlam z telefonu, fajniej sie przeglada na nowym wiekszym wyswietlaczu :)
U mnie cd ogarniania mieszkania, pelno prania do uprasowania czeka eh a na dodatek gosia katar ma.

reklama
Hej dziewczyny,

Madziaske chciałąbym żey to charczenie było przez zęby, dzisiaj mu cos wyciagnełam katarkiem, idę jednak do lekarki na 14:45 żeby go osłuchała isprawdziła gardło przed wyjazdem.

taka j wylatujemy jutro o 10:45 z Pyrzowic, stresuje mnie ta podróż bardzo bo to pierwszy raz ;-)

Kulka u nas też górne zęby bardziej dokuczają, nam idzie teraz 7 ząb druga dwójka u góry

Ewelinka mój też jest na 25 centylach, ostatnio ma mniejszy apetyt, lekarka mówiła żeby się nie przejmować że nie jest żle, na zabiedzonego nie wygląda;-) powodzenia w pisaniu pracy trzymam kciuki

Grinula chyba po tym weekendzie nasze dzieciaki dostały katarki, oby szybko preszło.

Basia pieknie waży Kubuś, czyli wizyta udana :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry