Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehee o a w którym gdzieś w Hucie?myślałam o prywatnym żłobku ale finansowo wyjdzie nas podobnie więc wole nianie,
Twoje dzieci chodziły kiedyś do żłobka ;->
moje dzieci nie i nie będą ...wolę poczekac na przedszkole...
pewno gdybym miała wybierac prv żłobek a niania..wolałabym nianie ja myślę nad opieka nad jakim s maluchem jakby przyszło na wychowawczy iść...czas zresztą wszystko zweryfikuje
Aga a gdzie bedziecie budować? własnie Miki mi kartkę zjadał przed chwilą....
my będziemy się przeprowadzać pod Rzeszów w regiony męża, będę musiała pożegnać mój ukochany Kraków ;((
to jak chcesz malucha do opieki mój jest chętny hehe
kto wie odezwe sie pod koniec roku hehhe...ale na poważnie rozważam taka opcję ....
Rzeszów no dalekoo...ale dla mieszkania w domu poszłabym od razu.... czyli czeka was za jakiś czas mega zmiana życiowa ....
tak wogóle jestem happy...bo Miki od 3 dni zjada jogurciki Nestle...i odpukać nic mu nie jest...wiec moze moje urojone podawanie bebika ha2 jest bez sensu....oby...poczekam jeszcze trochę i jak bedzie ok wracamy na zwykłe bebiko alebo inne mleko...
a jakie mleka podajecie swoim bąblom?
oj tak duża zmiana, też wychodze z takiego założenia jak ma nam być lepiej to trzeba się przeprowadzić, Rzeszów 160 km teraz jest już większość autostrady jedziemy 2 h nie jest źle, pamiętam czasy jak jeździliśmy ponad 3 -4 to była masakra
spadam nas pakować bo jestem w czarnej d...a czas leci
Venicee racuchy mniam mniam
Ale takie na drozdzach robisz?
Moj Miki juz mleka od listopada nie dostaje (nan 1)
Przynajmniej z butelkami juz nie mam nic doczynienia
;-)
Aga, Eweli udanych weekendow!!!
Aga oj duza zmiana, wiem cos na ten temat, pochodze spod Malborka a wyladowalam w Pulawach
My używamy mleka Hipp, teraz nr 2 a od czerwca nr 3.
Ja już nie gotuję obiadków małemu tylko daję mu to co my jemy na obiad, dzisiaj rybę, wczoraj pulpety w sosie z ziemniakami, widzę, że jego już go mało satysfakcjonuje a ciągle patrzy nam w talerze i chce od nas jeść więc nie ma co się silić.
Po odstawieniu mm Miki ciagnal mojego cycka, ale od kiedy go odstawil, dostaje wiecej jogurtu naturalnego, jogurtow nestle, kaszy mannej z babydream i ostatnio danonkow. Daje mu tez kaszke rano z platkami kukurydzianymi.