reklama

Sierpień 2013

U nas też dzisiaj grzało słoneczko.Mała jak zasnęła w wózku to spociła się jak szczur a ubrałam ją lekko:-D
Dzisiaj wybrałam się na rowerek z koleżanką i chyba zacznę tak co wieczór bo teraz tak długo widno że szkoda marnować czas przed telewizorem.
Moja jeszcze szaleje a już po 22!!!Mleko wypiła i prawo Agaty ogląda i tatusia podgryza:-)

Spokojnej nocki!!!

reklama
CAM00153.jpg
Gosia dzis tak smigala, to zdjecie z cienia, w sloncu miala kapelusz... Jutro jak bedzie tak cieplo, to zrezygnuje z bodziaka, a zaloze zwykla koszulke z krotkim i leginy, bedzie jej przewiewniej.... naliczylam, ze ma 20 sztuk bluzeczek z krotkim, kazda sliczna i chetna do noszenia ;) wiec zrezygnuje pewnie z bodziakow na konto tych bluzzek na lato :)

Załączniki

• CAM00153.jpg
    CAM00153.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 59
Grinula ale ładnie :) Ja mam takich bluzeczek z krótkim może z 5 i ciągle się opieram, żeby je zakładać bo mam schizy odnośnie odkrytych plecków :) Musze sobie to jakoś wybić z głowy w końcu :)

Hej ! :-)
Mały do 2 trochę świrował ale później twardo zasnął i pierwsza pobudka o 6:00 na mleko i jeszcze godzinkę pospaliśmy :-)
Za oknem cudnie, przed 10 idziemy na targ :-)

Taka j., mam właśnie ten sam problem z gołymi plecami.. kiedyś założyłam mu po domu taką koszulkę jak miał więcej plam na ciele i on się tak drapał, że cały brzuszek był pociachany !! :baffled: także teraz nie wiem.. a co jakby ubrać cieniuteńkie body na szelkach i na to krótki rękaw??
A Twój Kubuś wczoraj był w krótkich spodenkach ??
A co do spania, to Kubuś śpi w łóżeczku do czasu, aż nie chce mi się już po raz kolejny do niego wstać.. :-p później biorę go do łóżka. Mąż już dawno wyemigrował do drugiego pokoju.. ze mną śpi tylko w weekend :-p On nie ma nerwów i po kilku pobudkach Kubusia strasznie się denerwuje.. a wolę, mieć spokój w nocy a on niech się do pracy wyśpi..

Grinula, ale ślicznie ! dziewczynki to mają więcej opcji ubioru.. fajne, cieniutkie legginsy i może śmigać :)

Grinula, ale fajna dziewczynka i w różowym!!! super!!!

Basia, ale super czapa! Ja tak ubieram, body na naramkach, a na to krótki rękaw i spodenki, mnie też nie przekonują gołe plecy.
Ja Maxa biorę do łóżka po 6 jak mój TZ wstaje i śpimy jeszcze do 8, ale on już nie wstaje w nocy, no chyba, że był chory. Dość szybko go odzwyczaiłam od nocnego mleczka, a tym samym od wstawania w nocy:-)

Czekam jaka pogoda się wyklaruje i jak nie będzie padać, to jedziemy do aqua zoo.

Witam,
Kawusia wypita po 6, maly obudzil sie przed 5 i zrobil jedna awanture z placzem w nocy,

Grinula super!!!
Wczoraj poprasowalam stos koszulek na krotki rekaw wiec i moj maly tez ma co nosic i bodziaki odstawie ;-)

Basiu a dzisiaj jak malego ubralas?

Doriq aqua zoo? Czy oddzielnie to i to?
Jak pogoda?

Czy na lato zmieniacie pampki na jakies super cieniutkie by uniknac odparzen?

Madziasek, pogoda zapowiada sie pieknie wiec biore prysznic j sie zbieramy.
Aqua zoo tak nazwali, bo ma duzo zwierzat wodnych.
A są takie pampersy na lato?

Doriq nie wiem czy sa, dlatego pytam ;-)
Mielismy kiedys takie cieniutkie 3 z babydream, teraz mamy
4 +, ale przejdziemy na cieniutkie 5, najwyzej bede czesniej zmieniac.
To malemu sie podoba w takim zoo?

reklama
witam :P
pampersy na lato? są takie?
my wczoraj w spodenkach skarpetach i body z kr otkim rekawem :P noi czapa
dziś ma byc cieplej ..wiec nie wiem co ubrać...
wczoraj starszyźnie kupiliśmy sandały...ale było marudzenia ...to moje...pienicze takie zakupy ;/
Grinula Gosia śliczniusia :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry