Cześć dziewczyny !
U nas też strasznie gorąco..
Kubuś w nocy obudził się tylko dwa razy i szybko zasnął także jestem zadowolona. Widocznie spacerki mu służą bo wczoraj wróciliśmy do domu przed 20 :-)
Jak czytałam wczoraj o ubiorze to aż mi się głupio zrobiło bo mój miał długie dresowe spodnie i krótki rękawem ale pod nim jeszcze body na szelkach.. Dzisiaj już go lżej ubrałam.
Aga, hm.. ciekawe skąd te plamy.. oby szybko zniknęły !! super, że Tymek już siada z leżenia ! Mojemu się to też kilka razy udało.
Madziasek, czekam na fotkę nowej fryzurki Mikiego ! Swoją też się pochwal ;D Ja dzisiaj tylko zwykła zupka z marchewki, ziemniaka, pietruszki + kasza jaglana + indyk.. my nie mamy za dużego pola popisu.. Ale teraz się zorientowałam, że za często Kubuś jadł warzywa które mogą powodować wzdęcia i być może dlatego miał problemy ze spaniem.. dawałam mu na przemian brokuły, kalafior ostatnio jeszcze kalarepę także chyba przesadziłam..
Venicee, Kubusiowi też w nosie furczy od jakiegoś czasu.. ma nawet tak, że do południa mu z noska lekko leci, a wieczorem takie koziary że masakra ;P A z mlekiem mam podobnie.. jak zawsze do południa pił około 160-180ml to dzisiaj tylko 120 i 90..
Rampersy ! ja nie mam dla Kubusia ani jednego.. chyba czas zainwestować..:-)