reklama

Sierpień 2013

witam w upał :P
Miki maruda ledow co wstał..nie wiem czemu tak?
ale u góry w sumie widac nowy ząbek .... nie wiem co robic dzis mamy wizyte n szczepienie-a małenmu furczy w nosie ale tylko rano i w noc.... potem juz ok jest ....i mam isc czy nie...w sumie nic poza tym mu nie jest ....cholera...
zaraz kaweczka i mozna zyć ....
miłego dnia

reklama
Witam w piękny, słoneczny dzionek :-)

W nocy dwie krótkie pobudki także mama szczęśliwa :-p
Dzisiaj wybieramy się na festyn do przedszkola w którym pracuję :-)

Kupciusia, gratuluje ząbków ! Super, że Hania tyle potrafi ! Kubuś też przybija piątkę i umie pokazać paluszkiem gdzie jest lampa ale brawo, papa czy kosi łapci nie zrobi.. jak mu powiem brawo to czeka aż ja mu będę biła i się wtedy cieszy :-p tańczyć też tańczy i to dużo :) czasami śmiać mi się chce bo jak leci u nas radio to Kuba raczkując robi przerwę na potrząsanie tyłkiem :-D trochę potańczy i idzie dalej:-)

Madziasek, ja wczoraj poprosiłam szwagierkę żeby mi kupiła bo widziałam w h&m :-) standardowo wzięła mi rozmiar 80, a tu jak na złość za duże.. ale teść dziś pojechał wymienić :-) w Pepco są rampersy w promocji ale znowu u nas tylko do rozmiaru 80, a tam rozmiarówka zaniżona i dla Kubusia są za małe..

Ja wczoraj się obkupiłam w biedronce :) Kupiliśmy karton pampersów, chusteczki i słoiczki deserowe z Bobofruta. Swoją drogą nie widziałam takich nigdzie indziej.. może to jakaś edycja limitowana dla biedronki :-) a chusteczki używamy Fitti i bardzo je sobie chwalę ;-)

Griniula, u nas loveli pod dostatkiem, szkoda, że nie mieszkasz bliżej bym Ci wzięła ;-)My teraz robimy próbę z Jelpa na dzidziusia- balsam do prania. Zobaczymy czy skóra będzie ok.. bo Jelp strasznie drogi...

hej a jakies fajne promocje są w biedronce?
ja tez po rampersy musze się ruszyc... dzięki Basia że napisałas bo do pepco sie wybierałam... a tu kicha widzę z rozmiarami..

Witajcie
Basia to mały fajnie że tańczy
Moja lena umie kosi pa pa wie gdzie na taka zawieszke na lampie ale nie umie tańczyć każdy na jakieś swoje umiejętności
U mnie gorączka straszna mam pytanie w czym wasze maluch śpią i czym je odkrywacie

Agaulec, na spacerze Kubusia nie okrywam niczym, śpi z zasłoniętą budką i parasolką, a w domu to czym bym go nie przykryła to za dwie minuty jest odkryty.. :baffled:

Witajcie,

Basia u nas nocka byłe rewelacyjna , jedno karmienie o 4 i spaliśmy do 8 :szok:bez pobudki takie nocki mamusia uwielbia :tak:
ale Ci rośnie tancerz mój jedynie głową buja śmieje się ż rapuje.Deserki bobofruta ja kupuje w Auchan. U nas dzisius i biały jeleń się spisują, mam nadzieję że Kubusiowi też spasuje bo faktycznie dużo tańsze sa produkty.

Kapciusia super gratulacje dla Hani ale zdolniacha, mój poki co robi papa, a jak ja brawo bije to się cieszy sam nie chce, póki co narazie tyle potrafi.
Dzisiaj zrobił pierwsze kroczki raczkując ale mamusia dumna :-D

Agulec na spacerku mam taką cienką pieluszke czasami orywam czasami nie, a w nocy mam cienką kołderke ale on i tak śpi odkryty,

Venicee tu masz artykuły w promocji :-)
Mamy sposoby na dzieciece przygody - Gazetka - Biedronka.pl

mój księciunio padł na drzemke później idziemy na spacerek z koleżankami, wezmę kocyk i siądziemy u mnie w parku tam jest chłodno ;-)

miłego dnia mamusie p.s. już za pare dni nasze święto ;-)

Aga, ale kupujesz dokładnie takie jak są w biedronce? 180g? bo ja zwykłe bobofruty też kupuje w kauflandzie ale dużych nigdzie nie widziałam.
Tylko pozazdrościć takiej nocki ! Mój pił o 3:30 a to dlatego, że przed spaniem wypił tylko 90ml i pewnie go głód obudził, a pobudka o 6:30... ile bym dała,żeby do 8 pospał bo ja jestem typem śpiocha :-D

reklama
rozpływam sie... w mieszkaniu mamy 28...szokkk
Miki zaszczepiony noi mam stresa jak zawsze po...
za 2 tyg pneumo....
Agaulec w koncu Lenka da pospać :) spokojnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry