reklama

Sierpień 2013

takaj cieszę się że już po wszystkim.Ładny tort napewno był smaczny,szkoda tylko tego maluszka że się rozchorował a powiedz czy już lepiej?Oni wrócili do siebie? bo chyba mieszkają w Niemczech dobrze kojarzę?

allme moja nosi 80-86cm ostatnio zrobiłam przegląd i okazało się że dużo ciuszków jest już za mała.Dzisiaj wstąpiłam do lumpka i kupiłam nowe spodenki z h&m i takie inne krótkie dresowe zapłaciłam 9 zł :-)

reklama
właśnie umieściłam ogłoszenie że szukamy niani, okropne to ehhh jak sobie pomyślę że czas tak leci i zaraz do pracy trzeba wrócić i że muszę zostawić mojego urwiska ;(

ewelinka, nasi chłopcy są w podobnym wieku , mój usiadł stabilnie 22 maja aż sobie zapisałam,hmm dziwne z tą rehabilitacją, córka mojej szwagierki jest od Tymka starsza o miesiąc i też dopiero teraz usiadła a ma 10 miesięcy i chodzi na rehabilitacje bo ma asymetrie i ponoć wszytsko pod kontrolą. Trzymam kciuki za Was, dasz radę obronisz się i będziesz miała z głowy. Daj znać jak już bedziesz po i jak Piotruś po rehabilitacji.

Ewelia ja uwilbiam szmatki,Tymek ma same takie perełki, ostatnio babacia mu kupiła koszulke Armani :-D mój mąż ostatnio już chciał działać z drugim dzieckiem ale ja mówie że jeszcze nie, teraz jak muszę usunąc żylaka to musimy się wstrzymać z drugą ciązą.

Madziasek jak tam u WAS??

Agulec rozumię Cię, nie raz będziemy mieć kryzysy, kochamy nasze maleństwa najbardziej na świecie ale czasami bywa taki stan, jutro będzie lepiej tuli tuli

Witam!
U nas znowu leje i siedzenie w domu murowane.
Taka. j - Wasz tort wyglądał fantastycznie
Ewelinka - trzymam kciuki za Twoją obronę i za Piotrusia, ja ze swoim byłam znowu prywatnie u rehabilitantki (choć lekarz mówiła,że nie musimy, ale jeżdżę ze starszą, to i jego zabieram), zleciła nam kolejne ćwiczenia. A on się taki złośnik ostatnio zrobił, że te ćwiczenia nie układają się nam tak jak bym sobie tego życzyła. A może ja już nie mam cierpliwości?
Mój Bartek mierzy 73.5cm a ja jestem niewysoka, bo tylko 160 cm

witam
pogoda ochydna.,..mam nadzieję ze im sie sprawdza prognozy i na weekend bedzie juz ok...
Ewelinka bedzie dobrze! rehabilitacja czyni cuda...tylko dobrego rehabilitanta znaleźć inna sprawa..my tez wybieramy sie do rehabilitanta jakiegos..tylko nie wiem gdzie ...tam gdzie bylismy na nfz porazka... ;/
Aga no pomysleć ze roczny macierzyński mamy..gdyby po staremu było ...juz bysmy w parcy musiały byc...ja zobacze o z pracą....najpierw 60dni zaległego urlopu...

Hej !

U nas ciąg dalszy brzydkiej pogody.. siedzimy w domu i się nudzimy.. nic mi się nie chce.. Jutro idziemy do lekarza bo pleśniawki nie znikają.. chodź chyba nie bolą bo Kubuś normalnie je i pije.

Ewelinko, powodzenia na egzaminie ! Rehabilitacja na pewno Piotrusiowi pomoże ! ja sobie bardzo chwalę ! :-)

Aga, mnie też dobija myśl, że będę musiała wrócić do pracy.. rozleniwiłam się i przyzwyczaiłam do takiego życia :-D a no i z Kubusiem będzie mi strasznie ciężko się rozstać.. :-(

Venicee, aż tyle masz urlopu? ale to razem z 2014 ?? ja za 2012 i 2013 mam 28dni + teraz lecą następne 26dni ale nowego urlopu to ja pewnie nie dostanę..

no Basiu za 2013 i 2014 mam 60 dni bodajże...i biore wszystko ....raczej nikt mi nie zabroni...i l4 mam zamiar wpleśc w to ...wiec do konca roku siedze z Mikim...potem zdecyduje czy wracam czy ide na roczny wychowawczy...się zobaczy...
pewno idź z tymi plesniawkami... u nas zamiast aphtinu zapisano nystatynę..ale Mikiemu samo przeszło bo zacżeła sie produkcja sliny i wypłukało mu ten syf :D

Ewelia jeszcze nie przeszło niestety, są w polsce, mają wyjechać w niedzielę ale jak przyjechali tak siedzą w domu ciągle przez tą chorobę także średni ten urlop ale co zrobić, teraz podobno troszeczkę lepiej niż wczoraj więc może coś się ruszyło, oby bo chcę z dziećmi się z nimi spotkać. Dziękuję, że pytasz!!

Venicee podałaś 60 dni razem z sobotami i niedzielami czy samego gołego urlopu? Ja mam na rok 26 dni czarnych, też wykorzystuję cały zaległy.

Cena za osobę u nas normalna, właściwie to jak za takie jedzenie to nawet niska bo sobie śpiewają po 140-160zł, wszystko było swojskie, poza tym sery przeróżne, ryby jakieś jesiotry, pstrągi, łososie, no to kosztuje, ja na pewno nie żałuję, zamówiłam już u nich termin na komunię starszego synka ale u nich w knajpie, Kuba już będzie większy to chyba damy radę.

reklama
Venicee to macie po 30 dni urlopu na rok? Super, u mnie jest 26 dni i więcej już nie będzie niestety.
Jestem zadowolona bardzo, nie wiem czy to, że oni wszystko przynosili, przygotowywali, podawali, łącznie ze stołami, krzesłami a po całej imprezie sprzątali mi w mieszkaniu też nie miało wpływu na cenę. W każdym razie cieszę się, że się na nich zdecydowaliśmy bo wahaliśmy się między nimi a inną knajpą.A generalnie nie wiem jak jest w tamtej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry