reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Czesc,

Jagoda duzo zdrowka dla Milenki.
Gratki siusiaka :-D

Ewelinka to trzymam kciuki za mala fasolke ;-)
Od kiedy zaczynacie starania? Na wiosne tak jak pisalas?

Venicee urodzinki wyprawiacie 5tego? Bo my tak :-)

Milego wieczorku!

reklama
Byłam dzisiaj u lekarza z małym bo mu jakieś małe krostki wyszły ale lekarz na urlopie na 3 tygodnie poszedł, myślę, że to potówki, wymyłam w kartoflance, zobaczymy co jutro będzie.

Madziasek nie 5 nie...jak to w wakacje tego nie ma tamtego...wk mnie to bardzo..chyba 9 bedzie impra....
Mikiemu dzis na szyi czerwona plama wyszła..chyba się bidulek odparzył...nie wiem czemu tak..przeciez to nie 1wszy upał...posmarowałam na razie sudokremem...oby zeszło kurkaaa
w sumie wydedukowałam że zawsze mylismy go olianem -mydełkiem...a ostatnio nivea...i moze jednak ten olian robi jakąs ochrone jednak,jesli przedtem przy goracu problemów nie było....

Hejka dziewczynki :)
Doczytalam wsjo, ale nie wiem, co komu ;)
Gratki zaciazonym poznania plci :) ja poki co sobie daruje 3 dziecko, choc mam dopiero 30tke i moze mi sie to zmienic :)

Zdrowka dla Milenki :)

Taka j. Serio tak bys chcial londyn zobaczyc? Powiem Ci, ze brudny jest i brzydki, jesli chodzi o stare budynki, smieci, ale jesli chodzi o ludzi, to mieszanka kulturowa, ktorej nigdy w zyciu nie widzialam :) duzo jezdzimy autobusami, widze taaakich dziwnych ludzi, ze z trudem powstrzmuje sie od spogladania w ich kierunku :) najbardziej podziwiam panie zakryte od stop do glow w czarne suknie i z twarzy tylko oczy widac.. mecza sie w upal..

Ja jak zwykle nadrabiam nocną porą, mały niedługo obudzi się na mleko więc nie chce mi się już kłaść.
Dziś byłam z małym u sąsiadów, ich syn jadł akurat zupę i mój tak się do tego talerza ciągnął, że musiał dostać parę łyżek, a przed wyjściem wypił mleko!
Taka j.- narobiłaś mi apetytu na ziemniaczki z cukinią, możesz dać przepis? Mam akurat sporo cukinii, bo tak się stało,że owocuje mi na raz jakieś 20 krzaczków

Oooo widzę,że nie tylko ja nie śpię. Grinula napisz coś jeszcze o tym Londynie, jak człowiek nie widzi to chociaż poczyta

Venicee to może myj go tym olianem jak jemu to dobrze robi, a w ogóle to ile to kosztuje bo dostałam próbkę ale jakoś nie sprawdzałam? My zawsze imprezy robimy w soboty, żeby każdemu było wygodniej bo się na drugi dzień do pracy nie idzie :)

Grinula a to arabka pewnie to wyjścia nie ma niestety, jak ma taką religię, ja bym się tam nie nadawała, choć może oni są nauczeni do tego, jeszcze w londynie to pół biedy bo tam jednak nie ma aż takich upałów jak u nich w krajach arabskich, jak widziałam w 40 stopniach babkę w to ubraną ... zgroza, ja się w stroju kąpielowym męczyłam.

Aurelia my to po prostu pokroiliśmy cukinię na kawałki, jak kotleta w bułce tartej (wcześniej w jajku) zamoczyliśmy i piekliśmy, ale powiem Ci, że troche cyrkolenia z tym jest ale dobre wychodzi a ziemniaki z koperkiem takie całe zrobiliśmy i do tego mizerię :)

-hejka
słońca niet,,.i dobrze bo może nieco chłodniej bedzie....
odparzenie nieco lepiej wyglada po smarowaniu sudocremem.... mydełko oilan kosztuje 6-10zł ...ja płaciłam 6.30 a efekt podobny do oilatum -a ono juz 20zł...

Witajcie
Mają wstała o 5i tym sposobem mam posprzątane mieszkanie już i ona się szykuje spać ile razy w dzień śpią wasze dzieci a u nas znów gorąco
Ciekawe jak tam Aga na mazurach
Grilnula a to zaskoczyłaś mnie w tym Londynem na minus
Venice a ty kwaterę w tel chorwacji to masz taka sprawdzona

reklama
agulec moj spi tylko raz, wczoraj od 12 do ok 14 i polpoludniu nie chcial pojsc spac za zadne skarby wiec dalam sobie spkoj, poszedl spac o 20.00 i dzisiaj wstal wczesniej bo o 6.30

Do góry