Witajcie,
Ehh a ja chyba zwariuje, do wtorku miałam kwit ze mogę jeździć bo mi zabrali prawko jakbym nie wiem co zrobiła ale maja takie prawo wrrr i teraz czekam na orzeczenie sadu czy mi zwrócą, dzwoniłam dzisiaj i sędzia sie waha zwariować mozna bo pierwsza kolizja, bez punktow nic czyste konto a inni jeżdza jak debile i moga szlak człowieka trafia potrzebne mi to prawko bo młodego musze zawozić do żłobka,
My2013 fajnie że się odezwałaś synuś śliczny i ty też super wyglądasz, co do samochodu wiadomo stres jest ale co zrobic trzeba jeździć, u mnie podobnie mąż coś ostatnio przerażony wizją drugiego dziecka, wcześniej był bardzo na tak to ja chciałam chwile odsapnąc hahah trzeba będzie zabrac się zaraz do roboty hehe na przyszły rok bym chciała.Jak sie mieszka w domku juz sie przyzwyczaiłaś? co do siusiaka to nic na silę, my powoli ściągamy ale spokojnie.
taka j to fajnie ze rodzice sie nie bali i polecieli bo u mnie klienci niestety sie wystraszyli i zrezygnowali i zamieniali wyjazdy, tez lubie Egipt ale póki co z młodym tam sie nie wybieram mąź średnio chce bo dostał klątwę hahahha
klulka gratulacje, odpoczywaj jak sie da :-)
Madzialenek ale córeczka juz duza czas leci.
Basia nie stresuj się będzie dobrze, a jak własnie problemy skórne Kubusia?może coś więcej jeść ?
Ewelinka widze że Ty dalej w dwupaku :-) co tam u WAS czekacie ?;-)