reklama

Sierpień 2013

wow TakaJ ale Wam super ! moje kochane Ciovo ! nic nie mówiłaś że 2gi urlop Wam się szykuje :D
Miłego pobytu -bawcie się dobrze !!!
koniecznie napisz (pewno bedziecie mieć wi-fi) w jakiej miejscowosci jesteście -ja uwielbiam Okrug Donji -ukochana nasza gospodyni tam mieszka ,kiedyś tam wrócimy !
....mam dosyć upałów ....

reklama
Venicee jesteśmy na miejscu. Jesteśmy na wyspie CIovo, właśnie na Okrug Donji, na ulicy Osoje chyba. Ale nie pamiętam nazwiska właścicielki. Mamy 8 osobowy apartament bo mieszkamy z wujostwem męża i ich dziećmi, w sumie 8 osób. Mamy 4 sypialnie, 2 łazienki, salon z kuchnią i 2 balkony. Do morza może ze 200 metrów ale kiepskie zejście do niego więc poszukamy innego.

Ewelinka gratki ślicznej córeczki!!!!

Wpadnij i pisz jak poród?

Miki zaczyna gadać, strasznie się buntuje ale pieluchy juz pożegnane na dobre. Tyljo do spania zakładam pampka :-)
Maja ma dwie jedynki na dole. Wyszły jej jednoczenie. Oczywiście trzy dni gorączkowala. Przekręca się z pleców na brzuszek. Jest bardzo grzeczna i nie chce juz cycka wiec odstawiła się sama.

Pozdrawiam

madziasek dzieki wielkie, porod ok, 5h na oksytocynie, duzo lepszy niz pierwszy a dzidzius wagowo podobny ale glowka miala 37cm obwodu wiec bylo co wypychac, na szczescie tylko 2szwy tak jak za pierwszym razem, moze gdyby byla w terminie byloby bez ale posiedziala dlugo

Ewelinka gratulacje! Super, że ten poród był lepszy, teraz już masz swoje 2 szczęścia przy sobie :)

Czy w Polsce dalej są takie same upały jak tydzień temu?

Taka j tak dalej są.

Ewelinka u nas na początku wysiadywalam Mikiego na nocniku i tylko kupkę yam robił. Potem gdy ciepło było biegał w majtkach na dworze a nocnik obok, tez wysiadywalam, pytałam o siusiu i kupkę i sam chętnie siadał. Walczyliśmy tak od końca końca czerwca. Teraz Miki woła albo pokazuje na siusiaka lub dupke. Oczywiście posikiwal, obsikiwał majtki wiec początki są ciężkie.

IMG_20150817_113954.jpg

Załączniki

• IMG_20150817_113954.jpg
    IMG_20150817_113954.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama
U mnie już nie ma upałów -super :D
daleko mieszkacie tego małego sklepu ? jedynego w sumie...Kocham Okrug Donji -mam super wspomnienia stamtąd ...zazdroszczę Wam brzydko...
napisz mi proszę na FB ile płacicie -no jeśli mogę zapytać Porób foty :P
Madziasek super masz dzieciaki -ale Ty super laseczka jesteś !
Ewelinka ważne że już po :D teraz tylko cieszyć się dzidzią :D
jak czytam że Wasze dieciaczki już bez pampka lub super sobie radzą z nockiem to wyc mi się chce ...
:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry