Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madziasek słodkie dzieciaczki, a tak niedawno jeszcze w ciąży byłaś a tu już takie duże dzieci
Może się uda z tymi przedszkolami, z tego co wiem to przedszkola chcą otwierać nowe oddziały tylko to zależy czy urząd miasta czy gminy się godzi na to potem. Trzymam kciuki.
No to jesteśmy już w przedszkolu nie wiem czy się cieszyć czy nie hehehhe bo oczywiście boje sie tego kroku....ale bezsens żeby dziecko następny rok ze mną siedziało... Reszcie życzę powodzenia w tym temacie !
gratki ,my tak jak myślałam nie dostaliśmy się chyba ze bym była samotna matka to otrzymałabym dodatkowe punkty ehhh ale mam alternatywę zapisałam do prywatnego a od stycznia mają być na warunkach jak publiczne wiec 4 miechy dam jakoś rade
Aga można się odwoływać ,myślę że od razu .,chyba warto pogadac z dyr. na ten temat ...My w sumie troche dodatkowych pkt mielismy -wielodzietnosc ,pobyt w złobku....i pomogło.
Venicee tyle brakuje miejsc w przedszkolach przez nasz kochany rząd ze od razu na starcie jestesmy spaleni,wiem dostałaś za to więcej punktów,w maju jest rekrutacja uzupełniająca wiec będę próbować bo i tak teraz nie wiedzą czy będą mieć jakieś wolne miejsca,składałam podanie do 5 przedszkoli hahha