reklama

Sierpień 2013

reklama
No właśnie, zaczynam się zastanawiać bo zbliża się termin.
Ja się cieszę z odrzucenia pampków bardzo bo jednak sporo kasy na to szło a po drugie chyba jednak wygodniej jak do ubikacji się załatwia.

pościliśmy się na glebaka wodę wczoraj. Pierwsza noc bez pampersa i sucho wszedzie. Taka dumna jestem z Pawła! juz zauwazylam od 3 dni ze rano pampers suchy jest to pomyslalam sprobuje. zobaczymy jak dalej. bo w dzien to juz sam pamieta zeby latac do wc

Zabila gratulacje :) nam jeszcze zostało mleko z butli,próbowałam słomę z kubeczka średnio mu to pasuje.
Byliśmy u dentysty i ma dwie jedynki do roboty i 5 masakra a ogólnie mało co je słodkie bo nie jest z tych co się rzuca ehh

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Zabila gratulacje :) nam jeszcze zostało mleko z butli,próbowałam słomkę z kubeczka średnio mu to pasuje.
Byliśmy u dentysty i ma dwie jedynki do roboty i 5 masakra a ogólnie mało co je słodkie bo nie jest z tych co się rzuca ehh

Żabila no widzisz a martwiłaś się, że się nie pozbędziecie pieluch a tutaj proszę jak szybko się nauczył, brawo dla Pawełka!!

reklama
Cześć , nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo ja pisałam tylko na samym początku. U nas Lena już rok temu całkowicie miała odstawione pampersy, nawet na noc, jednak z dziewczynkami jest inaczej , mam syna i on przestał sikać w pieluchy mając 3 lata, w nocy potrafił jeszcze posikać łóżko mając 5 lat, nie mówił w wieku 3 lat, jak sobie teraz pomyślę to był takim dzidziusiem. A Lena to jest taka rozgadana, gada jak najęta, śpiewa jest przemądrzała i czasem ma takie hasła , że można paść ze śmiechu. Także nie można porównywać dzieci bo każde jest inne. Pozdrawiam was serdecznie i życzę zdrówka dla Was i waszych pociech

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry