Hej dziewczyny,
Oj jak fajnie Basia i My ze się odezwałyscie,jak za dawnych czasów

Basia nie przejmuj się mój Tymek chodzi do żłobka od ponad roku i tez widzę ze w piaskownicy nawet nie myśli aby się dzielić zabawkami z kuzynami sie dogaduje. Ostatnio bylismy parę dni nad Solina wiec naladowalam bateryjki, Tymcio jak zjedzal ze zjedzalni do basenu to się nie stosował do kolejki i tez było wesoło. Od poniedziałku chodzimy do nowego przedszkola i póki co nie zapeszam jest super,chce chodzic i chyba bardziej mu się podoba niż w żłobku.Basia co do pieluch na noc też daje z lenistwa bo nie chce mi się zmieniać pościeli

ale jak rano wstaje jest sucha wiec pewnie pieluchy na noc odstawiamy gorzej z butla...
Basia trzymam kciuki za starania , ja idę w piątek do lekarki ,zrobiłam 2 testy i są pozytywne, tez poszliśmy na totalnego sponatana i poszło szybciej niż sądziłam

My fajnie ze się odezwałaś,tak nasze chłopaki w podobnym wieku a jak z mowa u Twojego synka? powroty do prscy nie są złe

nie stresuj się samolotu my co roku latamy ,pierwszy lot jak Tymek.miał 8 miesiecy, jak coś to służę pomocą

Zabila my za tydzień kładziemy dach i tez jestem w stresie i podekscytowana.
Madziasek śliczne masz dziciaki, Basia a Twój to wygląda jak 4 latek .
Napisane na GT-I9515 w aplikacji
Forum BabyBoom