Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale fajnie że grupa się jeszcze trzyma
Miki od września w przedszkolu, walczyliśmy z kaszlem i glutami, była też angina albo szkarlatyna, do końca nie wiem która z nich bo objawy podobne. Majka też chorowala. Od września aż trzy razy zapalenie oskrzeli i dusznościami, silnymi skurczami oskrzeli i swistami . Teraz wiemy że ma astmę oskrzelowa ehhhhh
No i wirusa bostonskiego też miała
Żabila wszystkiego najlepszego dla Nikosia! Zdrówka i radości Dokładnie, leci strasznie szybko, za szybko te nasze dzieci rosną, będzie nam brakować tego jakie były małe i słodkie
Madziasek trochę tych chorób przeszliście ale najważniejsze, że to za Wami i obyście teraz trzymali się w zdrowiu!
Madziasek, super, że się odezwałaś! Miki jaki słodki [emoji6]
Zabiła, sto latek dla Nikosia!
Aga jak sie czujesz?
Taka j., a u was jak ze zdrowiem? [emoji6]
Ja leżę plackiem w łóżku bo złapała mnie jelitówką [emoji30] kurczę nawet w ciazy nie wymiotowałam a wczoraj masakra [emoji27]
Basia ja tak złych świąt jeszcze nie miałam. Jesteśmy aktualnie w stanie wojny z rodzicami a mamy z nimi jeść wigilijną kolację więc średnio to widzę, w pierwszy dzień świąt jedziemy do rodziny męża a w drugi nic nie robimy, odpoczywamy. Dużo zdrówka Ci życzę, że też musiało Cię dopaść akurat teraz Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich
Również życzę Wam Wesołych i Zdrowcych Świąt [emoji6]
Ja się czuję dobrze, W tygodniu mam znowu zbadać krew aby zobaczyć jak moja morfologia. Święta mamy z dupy Tymcio w szpitalu od czwartku ponieważ ma węzły chłonne na całym ciele powiększone.Jeden pod żuchwą ma ponad 3 cm.Najgorsze że ja mam zakaz wchodzenia do szpitala ale Tymcio jest bardzo dzielny.Dzisiaj w końcu coś nam powiedzieli ze to im wyglada na mononukleoza zakaźna. Wtorek max środa będą wyniki.Trzymajcie kciuki
Wesołych Świat dziewczyny! [emoji319]
Widzę, że te święta nas nie rozpieszczają.. u mnie nadal dieta, Kuba na lekach, a teraz rozłożył się teść i kuzynka także jelitówka w całej rodzinie..
Aga, to straszne! Biedny Tymcio! I to w takim czasie [emoji27] pewnie straszcie Ci źle, że nie mozesz przy nim byc.. ale dobrze słyszeć, że Tymek jest taki dzielny!
Zdrowia dla niego ! [emoji11]