reklama
pandora83
Fanka BB :)
maciejka- też miałam takie zdanie,ale może jakoś się uda przetrwać
zresztą z doświadczenia wiem że "zamknięte" wątki miewają krótki żywot, pożyjemy zobaczymy
Drożdżówki z serem miały u mnie krótki żywot- chyba z tydzień
za to nieśmiertelna jest pepsi:-)

Drożdżówki z serem miały u mnie krótki żywot- chyba z tydzień

ktr
:)
Maciejka - wysłałam Ci PW 
Oj tak - cola stała się u nas obowiązkowa na moje wymioty ;p ostatnio o 22.00 męża po nią wysyłałam, bo już nie dawałam rady
ja zjadłam wczoraj 3 pączki - mniammmm... co prawda nie swoja a kupne, ale zawsze
Oj tak - cola stała się u nas obowiązkowa na moje wymioty ;p ostatnio o 22.00 męża po nią wysyłałam, bo już nie dawałam rady
ja zjadłam wczoraj 3 pączki - mniammmm... co prawda nie swoja a kupne, ale zawsze
pandora83
tylko wiecie że z colą trzeba ostrożnie? wiąże magnez w jelitach co uniemożliwia jego wchłanianie a magnez nie tylko zapobiega przedwczesnym skurczom macicy ale też jest konieczny do prawidłowego wzrostu malucha... Także wszystko jest dla ludzi ale z umiarem

franekkimono
A ja jak do tej pory piłam tylko wodę mineralną niegazowaną tak teraz wzięło mnie na mirinde.Ja też ledwo ogarniam forum dziś jako tako piszę bo w domu jestem.A tak to bym pewnie wieczorem zajrzała albo i nie.No nic może wpadne w taki rytm żeby regularnie pisać.Dziewczyny jak wasze brzuszki?Mój jakiś spory się zrobił i widać że to ciążowy a nie wzdęciowy...
reklama
franekkimono
Słuchajcie kobiety właśnie wysnułam teorię mojego młodego wyglądu,ze względu na mój kierunek studiów bardzo dużą ich część spędziłam nad zwłokami zwierząt często moczonych w formalnie i myślę że to te opary zakonserwowały mnie 

pandora dobrze że piszesz o tej coli bo nie słyszałam nic o tym

pandora dobrze że piszesz o tej coli bo nie słyszałam nic o tym