reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

dzien dobry!!!

Ale mnie dzis glowa boli, wy tez mialyscie takie bole glowy??
Na dodatek dzis u nas malowanie jest wiec musze sie ulotnic z domu, bo smierdzi farba.
I obiadu tez nie ma, tzn mama gotuje czarnine, a ani ja, ani maz tego nie ruszymy, wiec obiad bedzie na miescie.

Też.. dziś właśnie boli mnie głowa :-(

reklama
Margo - gratulacje udanej wizyty! a ile cm miał już dzieciaczek? Ja tez rano pawik ;) ale potem poszłam się z młodym dotlenić na chwile i mi lepiej :) zreszta już zauważylam, ze nawet pół godzinny spacer dobrze mi robi na wymioty.

Maciejkaa - współczuje bólu głowy. Ja tak miałam w lipcu jak byłam w drugiej ciąży, że codziennie mnie głowa bolała ;/ koszmar. Ale chyba jednak wolałam ból głowy niż wymioty ;-)

Margo - za zamawiacie sprzęty przez Internet? czy bezpośrednio w sklepach kupujecie?

u mnie dziś rosołek i mąż pizze robi, bo go ochota naszła ;) a młodego przejęła babci na spacerze więc ja odpoczywam i rosołku doglądam.

ktr w 11t6d dziecziaczek miał 58mm. Mam nadzieję, ze to prawidlowo:szok:
Co do wszelkich wszelkich sprzętów to ja absolutnie wszystko kupuję przez internet. Najpierw jadę do sklepu żeby się zorientować czy coś mi pasuje a później zamawiam przez neta. Tak samo robię z zabawkami dla chrześniaków. W Smyku jedna zabawka raz miała 100 zł przebitki :szok: a poza tym ze wszystkim tak robię. Nawet spożywcze czasem tak zamawiam jak nie mam na nic czasu ;)

Margo - no ja też wlaśnie wszystko przez internet zamawiam :) no spożywcze jeszcze nie ;) ale to pewnie kwestia czasu ;-) można duzo zaoszczędzić :) ale znam ludzi którzy nie kupuja przez Internet i potem sie dziwia że tak duzo kosztuje wszystko :) przy urządzaniu mieszkania/domu można naprawde dużo zaoszczędzić.

Myślę że prawidłowa wielkość dzidzi :)

Ktr - mnie nie boli codziennie. W sumie to pierwszy raz dziś ..

Margo - dobrze :) mój w 11t6d miał 56mm :-)

Dzień dobry:-)

Współczuję wszystkim bolącej głowy, ja kiedyś miewałam straszne migreny, ale po ciążach mi przeszły. Nawet - odpukać- głowa mnie rzadko boli. Śmieję ię, że przy dzieciach nie mam czasu na ból głowy:-D
Może spacer Wam pomoże? Mi dotlenienie pomaga np na mdłości. Margo może spróbuj, tylko weź torebkę foliową na wszelki wypadek;-) a na poważnie szczerze współczuję i życzę żeby ci te wymioty minęły z I trymestrem:tak:
i gratuluję udanej wizyty.
A remontu i przeprowadzki współczuję, my wprowadziliśmy się do nowego mieszkania 3 dni przed Wigilią po 1,5 rocznym remoncie:wściekła/y:

Witam oficjalnie w 2trymestrze !!!! 14tc za mna uff ^^ Czekam na ten obiecywany przypływ energii ;) krwiaczek się oczyszcza już 3dzien z rzędu więc mam nadzieje ze za 2tyg bedą dobre newsy i będę mogła ruszyć tyłek z domu bo już naprawdę ledwo daje radę tak leżeć plackiem :/ a dziś chyba siusiak się rozpycha i macice rozciąga bo mnie cały dół brzucha ciągnie... W ogole mam jakieś dobre samopoczucie ^^ muszę to jakoś dobrze wykorzystać hehe

nie, dzidzi juz nie czuje, w sumie chyba dobry znak, rana sie zagoila :) teraz to raczej za 2-3tyg jak siusiak podrosnie, juz powinnysmy wszystkie cos tam odczuwac :D juz nie moge sie doczekac kiedy to bedzie bardzie spontanicznie :-D

reklama
ojj współczuje tych boleści głowy, mnie jak dopada to już na amen :/ ale ja z zatokami mam problem, nie daj Boże wejdę z zimnego do ciepłego, albo odwrotnie jak są duże mrozy to ból gwarantowany :/

Izav to witamy w 2 trymestrze :-) oby był lepszy od pierwszego, krwiaczek się oczyści i będziesz śmigać. i powiem Ci, że z ta energią to chyba prawda, bo ja jak mam dzień, że mnie brzuch boli to leżę, a jak nie boli to latam jak z piórkiem w dupce :-p dzisiaj juz obskoczyłam zakupy, szczepienie z psem, później jeszcze raz sklep mnie czeka i szpital, bo koleżanka wczoraj urodziła, więc jadę ją odwiedzić i napatrzeć się na maluszka :)
u mnie ruchów dalej nic nie czuć, żadnych bąbelków, smyranek ehh nic.. ale czekam cierpliwie i mam nadzieje, że z malutkim wszystko dobrze :) za tydzień mam wizytę to wypodglądam go

Do góry