IzaVarsovie
Fanka BB :)
eh z tymi ruchami to chyba do 24tc mamy czas, wczesniej raczej nie ma co sie martwic na zapas
ale im szybciej tym lepiej hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chyba z całą armią reklamówek w torebce i jeszcze na wszelki wstawię wiadro do auta
zapowiadają się udane i smaczne urodziny szwagra 
W poniedziałek jadę do mamy, bo tato i K. będą remontować łazienkę, więc mnie wygonili na tydzień, żebym nie wdychała żadnych zapachów... Mam nadzieję, że przeżyję jakoś podróż pociągiem, w sumie to tylko 2h, pociąg bezpośredni, oby obyło się bez sensacji
Margo łącze się z Tobą w bólu hihi!
Jako ostatni sklep byl C&A, wzielam kilka par z dzialu ubran dla przyszlych mam i do przymierzalni i znowu nic, a jak juz wychodzilismy ze sklepu, to po drodze, w dziale przecenionym wisialo kilka par ciazowych i znalazlam sliczne jeansy rurki i jeszcze za polowe ceny.:-)
żeby czuć maluszka i wiedzieć kto tam siedzi
,a odnośnie testó ciążowych to najlepszy był cebulowy 

Jeszcze nie znam płci ale mam przeczucie, że będzie to dziewczynka. Następne USG za 8 tygodni a już nie mogę się doczekać. Dzidzia była strasznie ruchliwa machała rączkami i nóżkami - niesamowite przeżycie.
chociaż i tak pewnie nie wytrzymam. Mój mąż odpowiada dzisiaj za śniadanie, obiad i kolacje.