reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Domi
Sama już nie wiem hehe jedynie krople by mi pomogły. Zawsze są dla mnie zbawieniem przy katarze ..

Kasiarj
15i1 czyli 16 tydzień leci :-)

reklama
Maciejka - oj trudny przepadek z Ciebie :) hahahha no to może nawilżacz powietrza na noc? albo jeśli masz kaloryfery to mokry ręcznik połóż na noc. Będzie parował i może pomoże troszkę.

cwietka - zazdroszczę umiejętności pieczenia. Tez bym chciała, ale tak właśnie myślę, że ja się po prostu boję, bo jeść to miałby kto - czytaj mąż:) wolę kombinować z daniami obiadowymi zamiast z pieczeniem ciast:)

No to ładny obciach. Trzecia ciąża a ja nie umiem tego liczyć. Sugerowałam się tym że lekarz 31.01 na wizycie mi wpisał w kartę 13 tydzień to teraz jestem w 14/15. Nigdy nie używałam takich suwaków czy kalkulatorów ciąży:)

Dawno tu nie zaglądałam. Wciągnęłam się w pewien projekt i pochłonął mnie bez reszty. Nadzieja taka, że trwa on tylko do końca lutego a od marca będe bardziej dostępna.

Tak staram się wstecz przeczytać o czym piszecie. I zarejestrowałam, że dużo dziewczyn ma problem z wymysleniem co na obiad przyrządzić. Ehh tak to też moja bolączka. jak się pytam męża to on mi zazwyczaj odpowiada: "obojetnie". Może w ramach grupy wsparcia podpowiecie więc co Wy przygotowujecie dziś na obiad? Szukam natchnienia na jutro.

Aa i powiem Wam jeszcze, że zaczynam podejrzewać, że jestem krową... i że mam 4 żołądki. Bo dziś akurat postanowilam dziecku ugotować rosół. A dla mnie ciąża i mięso nie idą w parze. Wietrzę namiętnie a i tak zapach mięsa panoszy się po chałupie. Zwymiotowałam już chyba wszystkie co było: śniadanie, wszystkie wczorajsze posiłki i chyba jeszcze z soboty coś. Taaa...zdecydowanie mam 4 żołądki.

Kasiarj - bo lekarze liczą skończone tygodnie ;-)

Little Pony - jak ja spytam męża co ugotować, to zwykle słyszę, że kotlety...:baffled:On by mógł codziennie je jeść....W ramach wsparcia: u mnie dziś na obiad lasagne - mąż właśnie przyrządza :-)

LittlePonny - u nas ziemniaczki + kiełbaska duszona z cebulą i jabłkami + buraczki. Na jutro obiad z wczoraj, czyli duszony królik z buraczkami i pewnie znów ziemniakami, bo mi najbardziej pasują :-D Na środę nie wiem, bo mi się chyba buraczki skończą :-D Może jakieś spaghetti z tuńczykiem, bo mi jakaś puszka zalega w lodówce :-D

kasiarj witaj :) szybko się tu odnajdziesz, skoro jestes w 15+1, to teraz masz 16 tc

Maciejka do noska niestety tylko woda morska, pod nos polecam jeszcze maść majerankową, ew inhalacje z majeranku..

ja też zawsze mam problem z wymyślaniem.. ehhh to najgorsze co może być!!
ale u nas dzisiaj piękne słoneczko i kupa śniegu więc korzystałam i siedziałam cały czas na zewnątrz, obleciałam nawet myjkę z autem bo brudne jak ta lala a trzebabyło zdjęcia do sprzedaży zrobić więc i sesyjka zrobiona :)

Ktr no tak hehe mogę mieć kaszel może mnie boleć gardło i jakoś wytrwam ale nos muszę mieć czysty zwłaszcza w nocy nie ma to tamto.

Kasiarj no tak to jest liczone :-)

reklama
Ja robiłam wczoraj muszle nadziewane w sosie pomidorowym. Przepis zamieszczę na wątku z jedzonkiem.
Ja tez czasem na 2 dni gotuję. Ale z racji tego, że lubię - siedzenie w kuchni sprawia mi przyjemność i jest lekiem na chandrę ;)

Do góry