reklama

Sierpień 2013

cwietka Lala to jedna z moich ulubionych, ma swój urok i 'poetyckość'.

little pony ja dzisiaj gotowałam tylko dla siebie i bez mięsa w miarę zdrowy i bardzo szybki obiadek - warzywka z kuskusem. Cukinia, bakłażan, papryka, pomidorki i cebula, pestki dyni, słonecznika i orzeszki piniowe, trochę ziół i oliwy. Wiem, do większości facetów taki obiad raczej nie przemawia ;-) ale można do tego dodać upieczonego lub usmażonego kurczaka.

reklama
little pony ja dzisiaj gotowałam tylko dla siebie i bez mięsa w miarę zdrowy i bardzo szybki obiadek - warzywka z kuskusem. Cukinia, bakłażan, papryka, pomidorki i cebula, pestki dyni, słonecznika i orzeszki piniowe, trochę ziół i oliwy. Wiem, do większości facetów taki obiad raczej nie przemawia ;-) ale można do tego dodać upieczonego lub usmażonego kurczaka.

Wielkie dzięki, na coś takiego mam ochotę:-D
tylko z kaszą jaglaną.

Domi i Eweli to ja się dołączam do spacerków! Z Wilanowa nie będę miała może aż tak starsznie daleko do Was :)

Madziula27 i Cwietka
z tego co zrozumiałam Ty Madziula nie możesz wejść na forum zamknięte? Tzn, że Cwietka wyśle Ci zaproszenie, możemy prosić Cwietka? :)

Kasiarj nie wiem czy jużo tym napisałaś, ale zapytam ;) w którym szpitalu zamierzasz rodzić? Masz lekarza z jakiegoś szpitala? Pytam, bo często tu o tym pisałyśmy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry