Madziula 27
Moderatorka
Maciejkaa, straszna rozbieżność i tak się zastanawiam czy po porodzie wyrównają mi się cykle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
IzaV, nie wiem czy Cię pocieszę ale ja od 6 grudnia do końca stycznia leżałam w łóżku bo miałam ryzyko poronienia teraz też mam prowadzić oszczędny tryb życia i się nie przemęczać krótki spacer od czasu do czasu a tak siedzę cały czas w domku w łóżku. Cykle mam straszne rozregulowane co 40-50 dni. A Ty co ile miałaś miesiączki??
Ale Ci dobrze z Tym szpitalem też bym chciała w takim szpitalu rodzić. Zajebiście!!! A mam nadzieję, że ja przylecisz do PL to zrobimy jakieś spotkanie z dziewczynami.
Muszę się wyżalić i spływam!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Od rana znów wymiotuję na potęgę, ale...co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
Dziękuję![]()
juz slow brakuje, zaraz konczy sie 1trym u ciebie, w ciagu tyg powinno sie juz polepszyc (toretycznie), bo chyba teraz masz jakies punkt kulminacyjny bety, po koncu 3miesiaca ten poziom ma sie obnizac i powinnas juz przestac wymiotowac :/
bidulkaMaciejkaa, straszna rozbieżność i tak się zastanawiam czy po porodzie wyrównają mi się cykle.

Ja sama wiem że jak siedzę w domu to odrazu wszystko mnie boli zaczynam za dużo myśleć i się martwić na zapas do tego czas tak strasznie powoli wtedy leci...
Strach się bać
Jeśli chodzi o walentynki to my też jakoś hucznie tego nie obchodzimy tylko kupujemy sobie coś co nam akurat potrzebne,ja zazwyczaj coś dobrego robię na kolację i tyle i tak jak Madziula napisała kochać się i szanować trzeba cały rok.