Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

toska, mój mąż byłby happy jakbym mu urodziła trójkę synówA to już pewne na 100% że będzie syn?? Jakie miałaś przeboje ze znieczuleniem ??? Ja się właśnie zastanawiam nad zzo.
![]()

Toska, to na tyle wczesna ciąża, że chyba cięzko mieć pewność co do płci. U mnie w drugiej ciąży miał być syn a dopiero po 25 tygodniu "zamienił się" w dziewczynkę. Jeśli chciałabyś córeczkę to życzę Ci tego z całego serca!

ja również byłam dziś na wizycie, z maluszkiem wszystko ok, kręgosłup widziałam, nosek jest, mąż miał nadzieję, że już będzie wiadomo jaka płeć :-) od jutra jestem na l4, w pracy dawałam radę wytrzymać 3 godziny i potem dopadało mnie mega zmęczenie i brak koncentracji, jutro rozmowa z szefową, trzymajcie kciuki
hehe ja nie zapominam, ja mam wrazenie ze mam ciaze urojonacaly czas bawie sie brzuchem nawet w nocy przez sen mam reke na brzuchu- ja poprostu nie umiem sobie wyobrazic, uwierzyc ze naprawde tam jest dziecko
dopiero jak urodziłam synka i zostałam z nim sama na noc, dotarło do mnie, że to moje dziecko. I wtedy się w nim zakochałam:-)
, ale mąż z nią zszedł, nakarmił i zawiózł do żłobka wcześniej, a ja jeszcze zasnełam i pospałam do 9 :-) Zaraz się muszę zbierać, bo kilka spraw do pozałatwiania mamy, a po południu przychodzą goście i obiecałam, że zrobię sushi, a z tym jest troszkę zabawy.
U Ciebie jeszcze doszedł stres o dzidzie... Trzymam kciuki, a jak trochę czasu minie to i dla maleństwa mniejsze ryzyko. Trzymaj się!