franekkimono
Fanka BB :)
zenia o połowe mniejszą
A tak serio to przypomniał mi się ten ból bo w pierwszej ciąży też miałam taki ból..
A tak serio to przypomniał mi się ten ból bo w pierwszej ciąży też miałam taki ból..Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tak serio to przypomniał mi się ten ból bo w pierwszej ciąży też miałam taki ból..
chyba dopiero jak poczuje prawdziwe kopniaki to moze cos sie zmieni :/
Dopiero jak się zssapię na szybkim spacerze, nie mam siły donieść siatki, czy nie mogę z kolegami wyskoczyć po pracy na nasze kwartalne piwo.../ ostatnio nie poszli żeby mi przykro nie było, hi,hi/:-)Dla mnie cała moja ciąża jest abstrakcją... Niby widziałam na usg, niby coś tam w brzuchu się "przeciąga", niby brzuch rośnie a ja patrzę w lustro i ..nie mogę patrzeć jak mi zadek rośnie, amimo to nadal to wszystko nierealne.. do tego stopnia że czasem jak ktoś pyta kiedy się dzidzia rodzi to muszę pomyśleć czy to do mnie mówi, bo może do kolegi...:-)
Do wymiotów doszła migrena, ból rwy kulszowej i ból krocza. Na szczęście kompresy na głowę pomogły. Nie wiem co się ze mną w tej ciąży dzieje
Nigdy w życiu nie skarżyłam się na jakieś dolegliwości a już na pewno nie na tyle mocnych na raz! Dlatego jest mi strasznie głupio, że cały czas Wam tu marudzę. Ale ostatnie dwa dni było w miarę dobrze i nie marudziłam
ale traktuję to jako coś normalnego.

dobrze, że się ocknęłam w czasie, kiedy jeszcze miałam czas się ubrać i wyjść...ale już wszystko na drugim biegu
;-)