reklama
Izka87
Fanka BB :)
izaV superrr, że już potwierdzone :-) ja czekam na marzec na połówkowe, to też dokładnie pooglądamy czy nasze jajeczka nie zmieniły się w co innego 

marzycielka81
Zenia.Mi ja też mam określone oczekiwania i do tego ja i mąż mamy inny gust, więc ciężko to wszystko zgrać.
Toska z decyzjami nie mam problemu, ale proces przetwarzania u mnie w ciąży bardzo spowolniony :-)
Loleczka trzymam kciuki.
IzaVarsovie gratulacje :-)
Ja dziś mam kryzysowy dzień, od rana mi słabo, i nie przechodzi, więc leżakuje, do tego w głowie mi huczy, no i boli mnie z lewej strony, jakby jajnik
Toska z decyzjami nie mam problemu, ale proces przetwarzania u mnie w ciąży bardzo spowolniony :-)
Loleczka trzymam kciuki.
IzaVarsovie gratulacje :-)
Ja dziś mam kryzysowy dzień, od rana mi słabo, i nie przechodzi, więc leżakuje, do tego w głowie mi huczy, no i boli mnie z lewej strony, jakby jajnik
marzycielka rozumiem jak najbardziej
my też inne gusta, ja meble chciałam jasne (żeby kurzy co drugi dzień nie trzeba było wycierać
) a on im ciemniejsze tym lepsze, wyszedł w końcu kompromis śliwa walis która wtedy jeszcze w ogóle modna nie była. On za jakimiś segmentami jest witrynkami itp a ja znowu minimalistycznie wolę i segmentów zdecydowanie nie chciałam. I stanęło na moim
szafa szeroka na 2,5metra ponad w sypialni w której wszystko mieszczę a w stołowym tylko stolik pod tv, barek i półki na kwiaty i książki

reklama
All-me
Nie mam tel do mojego gina bo chodzę państwowo :-(...
Sama już nie wiem czy to macica czy więzadła macicy...niby od kilku dni tak często nie siusiam w nocy i w tym samym czasie zaczęly się też dziwne bóle...ale pewna nie jestem...
Niech już będzie środa bo wpadnę w depresję jak nic i wykończę się psychicznie ;(
Sama już nie wiem czy to macica czy więzadła macicy...niby od kilku dni tak często nie siusiam w nocy i w tym samym czasie zaczęly się też dziwne bóle...ale pewna nie jestem...
Niech już będzie środa bo wpadnę w depresję jak nic i wykończę się psychicznie ;(