reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Iza gratuluję synka! :-)

Ps. to normalne, ze więcej jest chlopaków, bo przecież zawsze więcej się rodzi chlopców, a potem wiecej dziewczynek ("babć") zostaje - bo kobietki zyją dłużej:-p

reklama
Dziewczyny czuje bardzo napięta macice :-( jak dotykam brzucha to jest bardzo twarda:\ biorę magnez, leże ale trwa to już od środy :( nie wiem czy to nie przez stres

Ostatnia edycja:
dziewczyny podobno częściej dziewczynki zmieniają się w chłopców niż na odwrót, także bądźcie spokojne:-D

all-me- może zadzwoń do gina i powiedz co i jak... może jeszcze jakaś no-spa by pomogła?

Zenia.Mi ja też mam określone oczekiwania i do tego ja i mąż mamy inny gust, więc ciężko to wszystko zgrać.
Toska z decyzjami nie mam problemu, ale proces przetwarzania u mnie w ciąży bardzo spowolniony :-)

Loleczka trzymam kciuki.
IzaVarsovie gratulacje :-)

Ja dziś mam kryzysowy dzień, od rana mi słabo, i nie przechodzi, więc leżakuje, do tego w głowie mi huczy, no i boli mnie z lewej strony, jakby jajnik

marzycielka rozumiem jak najbardziej :D my też inne gusta, ja meble chciałam jasne (żeby kurzy co drugi dzień nie trzeba było wycierać :dry:) a on im ciemniejsze tym lepsze, wyszedł w końcu kompromis śliwa walis która wtedy jeszcze w ogóle modna nie była. On za jakimiś segmentami jest witrynkami itp a ja znowu minimalistycznie wolę i segmentów zdecydowanie nie chciałam. I stanęło na moim :D szafa szeroka na 2,5metra ponad w sypialni w której wszystko mieszczę a w stołowym tylko stolik pod tv, barek i półki na kwiaty i książki

reklama
Nie mam tel do mojego gina bo chodzę państwowo :-(...
Sama już nie wiem czy to macica czy więzadła macicy...niby od kilku dni tak często nie siusiam w nocy i w tym samym czasie zaczęly się też dziwne bóle...ale pewna nie jestem...
Niech już będzie środa bo wpadnę w depresję jak nic i wykończę się psychicznie ;(

Do góry