reklama
Maghdalena
Fanka BB :)
Cześć Wam :-)
Przyłączam się do grona piżamowego
Właśnie kończę jeść śniadanie
A w ogóle, to w Warszawie wiosna
+ 5 stopni i nawet jakieś słońce zaczyna się przebijać :-)
Tak, jak pisałam, kilka badań jest droższych (ja za te pierwsze też zapłaciłam kupę kasy) ale większość jednak nie kosztuje dużo
Loleczka - zawsze możesz spróbować zareklamować buty, najwyżej Ci odmówią ;-)
Przyłączam się do grona piżamowego

Tak, jak pisałam, kilka badań jest droższych (ja za te pierwsze też zapłaciłam kupę kasy) ale większość jednak nie kosztuje dużo
Loleczka - zawsze możesz spróbować zareklamować buty, najwyżej Ci odmówią ;-)
E
Eweli85
Gość
Cześc Dziewczyny,
Witam ciepło nowe forumowiczki
Ja dziś ambitnie zaczęłam od angielskiego w pracy. Jutro urlop i piatek wyjazdowy dzień służbowy. Weekend (albo sama sobota) szykuje się u teściów.
Miłego dnia girls!
Witam ciepło nowe forumowiczki
Ja dziś ambitnie zaczęłam od angielskiego w pracy. Jutro urlop i piatek wyjazdowy dzień służbowy. Weekend (albo sama sobota) szykuje się u teściów.
Miłego dnia girls!
Hejka!
Człowiek rano wstaje, a tu już 2 strony do nadrobienia
Toja też jeszcze w piżamie i szlafroku. No i ciągle słabuję. Niby przeziębienie powoli odpuszcza - nos już odetkany, kaszel znośny, ale nie mam na nic sił
Wstawiłam pranie i musiałam chwilę poleżeć, bo mi się w głowie kręciło. Wrzuciłam talerze do zmywarki - znów na kanapę. Teraz zbieram siły na prysznic, bo to przecież gigantyczny wysiłek 
Kasiarj - też mam to szczęście, że Małżon odwozi Maliznę do żłobka. Jak za bardzo sie rano nie kłócą (np. o to, którą bluzeczkę założyć
), to sobie śpię spokojnie do powrotu męża.
Loleczka- ja bym reklamowała. Tylko fakt, że mogą nie chcieć naprawiać i wtedy Ci kasę oddadzą albo nowe buty. Ja tak mam z butami z CCC (dlatego uwielbiam tam kupować ;-) ) - na początku sezonu kupuję buty, a pod koniec oddaję do reklamacji, bo coś się tam złamie, przerwie, ukruszy. Tylko ja zawsze proszę o zwrot pieniędzy.
Maghhalena - mmmm.... serek kozi.... to się rozmarzyłam. Ale wiem, że w lodówce takiego nie znajdę :-( Nawet mieliśmy z mężem plan hodowania na balkonie stada kóz, żeby mieć zawsze dostawy świeżego mleka i sera, ale się rozmyśliliśmy ;-)
Człowiek rano wstaje, a tu już 2 strony do nadrobienia

Toja też jeszcze w piżamie i szlafroku. No i ciągle słabuję. Niby przeziębienie powoli odpuszcza - nos już odetkany, kaszel znośny, ale nie mam na nic sił

Kasiarj - też mam to szczęście, że Małżon odwozi Maliznę do żłobka. Jak za bardzo sie rano nie kłócą (np. o to, którą bluzeczkę założyć

Loleczka- ja bym reklamowała. Tylko fakt, że mogą nie chcieć naprawiać i wtedy Ci kasę oddadzą albo nowe buty. Ja tak mam z butami z CCC (dlatego uwielbiam tam kupować ;-) ) - na początku sezonu kupuję buty, a pod koniec oddaję do reklamacji, bo coś się tam złamie, przerwie, ukruszy. Tylko ja zawsze proszę o zwrot pieniędzy.
Maghhalena - mmmm.... serek kozi.... to się rozmarzyłam. Ale wiem, że w lodówce takiego nie znajdę :-( Nawet mieliśmy z mężem plan hodowania na balkonie stada kóz, żeby mieć zawsze dostawy świeżego mleka i sera, ale się rozmyśliliśmy ;-)
K
kasiarj
Gość
Loleczka reklamuj koniecznie. faktycznie różne są te firmy "butowe" ale jak najbardziej to jakaś wada. A nawet jak ty złamałaś to znaczy, że było źle zrobione i tyle. Cwietka i Maghdalena mój mąż owszem jest kochany bo jest mój...ALE niestety nie odwozi za często tych dzieci jednam no i ja zawsze musze wstać bo on się grzebie gorzej niż baba (!) i zawsze muszę mu pomóc i przypomnieć o wszystkim

ktr
:)
no niestety moje marzenia o córeczce się nie spełniły - jest chłopak.
ja wstałam o 6.00 bo do lekarza jechałam i dopiero śniadanie jem
ale za to cieplutkie świeże bułeczki mam 
edit: mam łożysko na przedniej ścianie i czuje ruchy. Dzidziol ma mało miejsca, a fika chce fikać jak szalony.
ja wstałam o 6.00 bo do lekarza jechałam i dopiero śniadanie jem
edit: mam łożysko na przedniej ścianie i czuje ruchy. Dzidziol ma mało miejsca, a fika chce fikać jak szalony.
Ostatnia edycja:
reklama