_Ewcik_
Fanka BB :)
Oh jak ja bym sobie wypiła szklankę coli.... Ale trochę się boję.
a czego się boisz?? ja też mam mega smaka na Colę, jak sobie szklaneczkę wypijesz, to przecież nic się nie stanie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oh jak ja bym sobie wypiła szklankę coli.... Ale trochę się boję.
Iza powodzenia na wizycie!Ktr dzisiaj graja Polska Ukraina z tego co pamietam ;-)Mysiolek jak mnie nabierze ochota na cole albo cos innego pojscie do sklepu nie stanowi dla mnie problemu
nawet jak mi sie nie chce!A coca cole pije raz w tygodniu, najczesciej w weekend gdzy spotykamy sie ze znajomymidlaczego sie boisz?? Jak masz ochote pij!
. Jak masz coś do leczenia to nie czekaj, bakterie gorsze dla malucha niż znieczulenie.
trzeba dodać ciepłą wodę tylko, chyba? całkiem niezły wyszedł. Później używałam kilka razy mieszankę Finax i też był dobry. Mieszanki dobre jeżeli nie mamy czasu, wiadomo, że taki 100% domowy lepszy.